Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev oktober

18 OKT 2022 11:17
  • Skapad: 18 OKT 2022 11:17

I vårt nyhetsbrev samlar vi all viktig information om kommande träningar, tävlingar, egna arrangemang och övriga klubbfrågor. All information som rör klubben hittar ni på vår hemsida så gå gärna in regelbundet och kika för att hålla er uppdaterade.


Träning

-Under höstlovet v.44 kommer all ordinarie träning vara inställd förutom för våra tävlingsgrupper och vuxenträning steg 1 och 2. För er som spelar i nybörjar- och utvecklingsgrupperna kommer det finnas möjlighet att spela fritt utan tränare måndag-fredag mellan kl. 10.00-12.00. Mer detaljerad information kommer mejlas ut inom kort till samtliga grupper.

-Vi passar även på att köra Öppet Hus mellan kl. 10-12 under höstlovet för barn och ungdomar som vill prova på badminton. Inbjudan finns på hemsidan och sitter uppe i hallen. Rekommendera gärna era kompisar och vänner att prova på världens snabbaste racketsport.

-Under höstterminen bjuder vi in närliggande skolor att prova på badminton i Skogås Racketcenter. Det brukar vara väldigt uppskattat och det är ett bra sätt att synas på samt att rekrytera nya medlemmar till klubben.

-Helgen den 12–13 november arrangerar vi DM och tyvärr kommer vi inte kunna ha någon möjlighet att ha träning för helggrupperna under era ordinarie tider. Vi kommer att erbjuda fritt spel i hallen på annan tid och vi meddelar berörda grupper i god tid innan tävlingen.

-Det finns fortfarande några platser kvar i våra nybörjargrupper. Anmälan och mer information om höstens grupper hittar du på vår hemsida,

 

Tävling

-Seriespel för seniorer Div. 1–4 har startat och första omgången avgjordes den 17 september. Under säsongen deltar klubben med 5 lag i seriespelet och vi är med i samtliga divisioner (2 lag i Div. 3). Nästa sammandrag spelas helgen den 22–23 oktober och Skogås 3 i Div. 3 Norra C spelar på hemmaplan. Kom gärna till hallen och heja på våra spelare.

-Säsongens första nybörjartävling 08-Cup spelas söndagen den 23 oktober i Ekerö och nästa tävling går i Kista den 19 november. Anmälan till nybörjartävlingar görs på anslagstavlan inne i hallen eller via mejl till, This is a mailto link.

-12–13 november arrangerar vi DM i Skogås racketcenter där de allra bästa spelarna i Stockholm får vara med och tävla. Tränarna kommer att göra en uttagning av aktuella spelare som får vara med och representera Skogås BK. DM är ett stort arrangemang och en viktig tävling för klubben så vi kommer behöva hjälp av många föräldrar och medlemmar. Vi vänder oss i första hand till föräldrar som har spelare i våra tävlingsgrupper. Spelare i våra tävlings- och utvecklingsgrupper som inte är med och deltar behöver hjälpa till som siffervändare. Klubben kommer att gå ut med information till alla inom de närmaste veckorna.

-Helgen den 15–16 oktober arrangerade vi vår ungdomstävling Skogås Junior som blev en väldigt lyckad tävling. 422 spännande matcher spelades under helgen och våra spelare kammade hem hela nio pallplaceringar. Ett stort tack till alla tränare och seniorspelare som var med och hjälpte till som coacher och i sekretariatet.

 

Övrigt

-Våra klubbkläder beställer du via följande länk:

-Vill du vara med och stödja Skogås Badmintonklubb? Läs mer om de olika alternativen på vår hemsida och kontakta klubbens kansli, This is a mailto link.

 

// Skogås BK

Skribent: Kristin Evernäs
E-post: Adressen Gömd

GR

BSBOCVux

Postadress:
Skogås BK - Badminton
Laduvägen 2B
14233 Skogås

Kontakt:
Tel: 0723919190, 087711902
E-post: kansli.skogasbk@gmai...

Se all info