Hoppa till sidans innehåll

Klubbresan 2022 - Örebrocupen 30/4 - 1/5

09 MAJ 2022 17:00
Under valborgshelgen åkte ett taggat och glatt gäng med en stor buss till Örebro för att delta i Örebrocupen
  • Uppdaterad: 09 MAJ 2022 17:00

Det blev en helg med mycket skratt och gemenskap men även en del superprestationer från skogåsare trots lite mindre sömn och långa dagar. Där bland annat Lukas Malmborg tar sig långt i U13-klassen och visar på fint spel med sina tunga slag från bakplan.
Sigrid Malm Jansson och Vrinda Kondaveeti spelar riktigt bra dubbel och kommer tvåa i DDU13. Övriga att nämna från U13 hallen är också Pontus Skeppstedt, Robin Lundblad och Markus Wedlarski som alla tar sig till slutspel och kämpar in i det sista i deras första nivå 3 tävling. Det är en fröjd att få se.
Även värt att lyfta fram Samuel Borgman som visat stora framsteg under säsongen och knep en andraplats i U17 singelklassen. Nästa säsong kommer bli hans!
Sist men inte minst så har vi helgens största bedrift som Vilmer Eklund ihop med John Hård står för när de lyckas spela sig till en finalplats i HDA efter spel som nästa gång helt klart kommer leda till en vinst. Skogås är stolta och tacksamma att vi göra såna här roliga resor och det hade inte gått utan alla ledare och föräldrar som var med på resan. Vi vill även tacka Örebro för en bra tävling och att vi fick övernatta i Backahallen.
Skribent: Douglas Lidman
E-post: Adressen Gömd

GR

BSBS

Postadress:
Skogås BK - Badminton
Laduvägen 2B
14230 Skogås

Kontakt:
Tel: 0853538600, 087711902
E-post: kansli.skogasbk@gmai...

Se all info