Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev december

27 DEC 2021 15:57
  • Skapad: 27 DEC 2021 15:57

Träning

Regeringen och folkhälsomyndigheten har presenterat nya restriktioner som gäller från och med 23 december. Vi kommer fortfarande att kunna träna tillsammans om vi ser till att följa de restriktioner och smittskyddsåtgärder som gäller just nu. Du hittar mer information på följande länkar:

-Mellan den 20/12–9/1 är det juluppehåll för samtliga grupper och vårterminen startar igen v.2. Vi kommer att ha extra träning för våra tävlingsgrupper under uppehållet och information har skickats ut till berörda spelare. Träningstiderna finns även på vår hemsida under nyheter.

-Under hösten har klubben bjudit in skolklasser från närliggande skolor för att prova på badminton. Responsen har varit väldigt positiv och många nya medlemmar har börjat spela i Skogås BK.

-Vi erbjuder extra teknikträning 8–9 januari för våra yngsta tävlingsspelare i T3. Aktuella spelare har fått inbjudan via mejl.

-Nu är anmälan öppen till vårens nybörjargrupper (BS, BOC och Tonårsgrupp). Efterfrågan är stor så passa på att anmäla dig så snart som möjligt för att säkra din plats. Kom ihåg att alla spelare i våra nybörjargrupper behöver anmäla om sig till vårterminen. Tipsa gärna dina kompisar och vänner att prova på badminton. Anmälan sker via vår hemsida,

Tävling

Svenska Badmintonförbundet ställer in alla tävlingar fram till och med 16 januari. Mer information hittar du på följande länk:

-Nästa seriesammandrag för Div 1–4 är den 12–13 februari. Skogås 4 (Div 3 Norra A) spelar på hemmaplan den 12 februari.

-Skogås BK arrangerar årets första nybörjartävling 08-Cup lördagen den 29 januari. Information till aktuella spelare kommer att mejlas ut i början av nästa termin.

-Under hösten har vi arrangerat Skogås Open, DM och BSO som har varit stora och viktiga tävlingar för klubben. Många av er har varit med och hjälpt till som siffervändare eller i sekretariatet och vi hade inte kunnat genomföra dessa tävlingar så bra utan er. Ett stort tack till alla er som har varit med! Under vårterminen så arrangerar vi 08 cup den 29 januari och Gåsfjädern den 5–6 februari som vi även skulle behöva ha lite hjälp av er föräldrar och spelare.

Övrigt

-Skogås BK anordnar en klubbresa till Victor Swedish Open i Uppsala den 22 januari för att titta på Europaeliten och Sverigetoppen. Mer information och inbjudan kommer att gå ut till alla medlemmar och föräldrar inom kort.

-Nu har våra nya klubbkläder kommit och du kan prova storlekar och olika modeller i shopen i Skogås racketcenter. Du hittar och beställer våra klubbkläder på följande länk:

-Skogås BK gör det där lilla extra för att skapa de bästa förutsättningarna och erbjuda den bästa miljön för våra medlemmar. Nu finns det möjlighet att stödja oss genom att bli stödmedlem, familjemedlem eller via Svenska Spel - Gräsroten. Läs mer om de olika alternativen på vår hemsida.

-Vi uppdaterar och håller våra medlemmar informerade via mejl och vår hemsida vid nya restriktioner och rekommendationer gällande Covid-19 och Skogås BK:s verksamhet.

 

Gott Nytt År!

// Skogås BK

Skribent: Kristin Evernäs
E-post: Adressen Gömd

GR  

BS

 

BS

Postadress:
Skogås BK - Badminton
Laduvägen 2B
14230 Skogås

Kontakt:
Tel: 0853538600, 087711902
E-post: kansli.skogasbk@gmai...

Se all info