Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev februari

28 FEB 2022 12:08
  • Skapad: 28 FEB 2022 12:08

Träning

Den 9 februari togs de flesta pandemirestriktioner och allmänna råd bort och äntligen är vi i gång som vanligt med träningar, tävlingar och läger.

-Under sportlovet v.9 kommer all ordinarie träning vara inställd förutom för våra tävlings- och vuxenträningsgrupper. Berörda spelare har fått information om dagar och tider.

-Stockholms Badmintonförbund anordnar sportlovsläger i Enskede 1–3 mars för åldersklasserna U11-U17.

-Det finns några enstaka platser kvar i våra nybörjargrupper. Anmälan och mer information om vårens grupper hittar du på vår hemsida,

 

Tävling

-Det återstår 2 omgångar i seriespelet för Div. 1–4 och nästa sammandrag spelas den 19–20 mars.

-Junior SM i Täby avgjordes den 25–27 februari och från klubben deltog 7 spelare. Ett stort grattis till Simon Sandin som kom på andra plats i HD tillsammans med Emil Söderdahl (Täby) och tredje plats i MD med Lovisa Neuber (Täby). André Irpola tog sig till kvartsfinal i både singel och dubbel och Simon Pohjalainen/Henry Zhang kvalade in till huvudturneringen i HD.

-På grund av Corona pandemin har Senior SM i Växjö flyttats fram och nytt speldatum är 11–13 mars.

-Ett rekordstort deltagarantal på ca 230 spelare var med i årets första 08-Cup 19 februari i Enskede. Våra spelare från klubben visade verkligen att utvecklingskurvan stadigt pekar uppåt och det bjöds på bra spel och kämpaglöd. Nästa nybörjartävling spelas söndagen den 13 mars i Komethallen. Sista dag för anmälan är den 3/3 på anslagstavlan inne i hallen (fråga receptionen eller tränaren var) eller via mejl till, This is a mailto link

-Helgen den 5–6 mars arrangerar Skogås BK Gåsfjädern och det blir en riktigt stor tävling med över 500 matcher som skall spelas på 2 dagar. Vi kommer att behöva all hjälp vi kan få av föräldrar och spelare till sekretariatet och som hallvärdar. Information har mejlats ut till alla deltagares föräldrar.

 

Övrigt

-Våra nya klubbkläder finns att beställa på följande länk:

 

 -Skogås BK gör det där lilla extra för att skapa de bästa förutsättningarna och erbjuda den bästa miljön för våra medlemmar. Nu finns det möjlighet att stödja oss genom att bli stödmedlem, familjemedlem eller via Svenska Spel - Gräsroten. Läs mer om de olika alternativen på vår hemsida.

 

// Skogås BK

Skribent: Kristin Evernäs
E-post: Adressen Gömd

GR

BSBOCVux

Postadress:
Skogås BK - Badminton
Laduvägen 2B
14230 Skogås

Kontakt:
Tel: 0853538600, 087711902
E-post: kansli.skogasbk@gmai...

Se all info