Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev mars

08 APR 2022 10:28
  • Skapad: 08 APR 2022 10:28

Träning

- Under påsklovet v.15 kommer all ordinarie träning vara inställd förutom för våra tävlings- och vuxenträningsgrupper. Mer information mejlas ut till alla medlemmar innan lovet.

- Vi arrangerar Skogås Sportcamp under v.24 och v.25 som är ett nybörjarläger för barn i åldrarna 6–12 år. Badminton står i fokus men vi provar även på andra racketsporter och roliga aktiviteter. Tipsa gärna era klasskamrater och vänner om Sportcamp. Anmälan sker via vår hemsida,

 
- Det finns några enstaka platser kvar i våra nybörjargrupper. Anmälan och mer information om vårens grupper hittar du på vår hemsida,

 

Tävling

- Säsongens sista seriesammandrag för Div. 1–4 avgörs den 23 april. Vårt förstalag i div 1 Norra avslutar på hemmaplan i Skogås racketcenter och möter Fyrisfjädern 2 (kl. 12.00) och IFK Umeå 2 (kl. 15.00). Det blir en ruggigt spännande omgång då vi leder serien på bättre matchskillnad än Kista. Boka in datumet redan nu i kalendern så ni kan komma och heja på laget och stötta våra spelare. Mellan matcherna kommer vi att ha tävlingar och andra aktiviteter i hallen. Mer detaljerad information kommer innan sammandraget. Vårt andralag i Div. 2 Norra B leder också sin serie och sista sammandraget går i Enskede Rackethall. Vi önskar alla 5 serielag lycka till i sista omgången!

- Nästa nybörjartävling 08-Cup spelas lördag den 9 april i Sundbyberg och Kista. Sista dag för anmälan är den 1/4 på anslagstavlan inne i hallen (fråga receptionen eller tränaren var) eller via mejl till, This is a mailto link.

- Vi kommer att göra en gemensam klubbresa till Örebrocupen 30/4–1/5 för alla spelare som tävlar i nivå 1 och uppåt samt A-C klass. Mer information kommer att mejlas ut inom kort till alla berörda spelare.

- Efter några tuffa säsonger med Covid-19 och restriktioner kan vi äntligen arrangera klubbmästerskap igen för alla spelare och föräldrar som vill vara med och tävla. KM kommer att spelas lördagen den 4 juni och som även blir en gemensam avslutning för vårterminen. Affischer och information kommer att sättas upp i hallen och kommuniceras ut till alla medlemmar under april.


Övrigt

- Våra klubbkläder finns att beställa på följande länk:

- Är du intresserad av att stödja Skogås Badmintonklubb? Läs mer om de olika alternativen på vår hemsida och kontakta klubbens kansli, This is a mailto link.

 

// Skogås BK

Skribent: Kristin Evernäs
E-post: Adressen Gömd

GR

BSBOCVux

Postadress:
Skogås BK - Badminton
Laduvägen 2B
14230 Skogås

Kontakt:
Tel: 0853538600, 087711902
E-post: kansli.skogasbk@gmai...

Se all info