Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev november & vinnare i siffervändarlotteriet

24 NOV 2021 18:03
  • Uppdaterad: 24 NOV 2021 18:03

vinnare i siffervändarlotteriet HÄR

Träning

Vi behöver fortsatt tänka på och ta ansvar för att minska spridningen av covid-19. Läs mer om vad som gäller just nu på följande länkar:

- Alla träningsgrupper kommer att ställas in 20–21 november då vi arrangerar DM i Skogås racketcenter. Vi behöver hjälp med sekretariatet och siffervändare/linjedomare för att kunna genomföra tävlingen på ett bra sätt. Information har mejlats ut till berörda spelare och föräldrar.

- Höstterminen och träningar för alla grupper kommer att köra på som vanligt fram tills den 19 december innan vi tar jul- och nyårsuppehåll. Det kommer att vara träning för våra tävlingsgrupper under uppehållet och mer information kommer i december.

- Inbjudningar till vårens nybörjargrupper (BS, BOC och Tonårsgrupp) kommer att mejlas ut till våra egna medlemmar i mitten av december. Det är stor efterfrågan så det gäller att anmäla sig direkt för att få plats i den grupp man vill vara med i. Medlemmar i Skogås BK får förtur till grupperna innan informationen går ut till närliggande skolor och sociala medier.

- Nästa tillfälle för tjejträning är den 17 december. Då kommer vi köra Skogås Racketlon Open där vi tävlar i olika racketsporter. Alla deltagare i gruppen informeras.


Tävling

Det är otroligt roligt att vi har så många spelare i klubben som tävlar regelbundet i olika nivåer och åldersklasser. Vi ser också att våra spelare har utvecklats mycket under hösten och det lovar gott inför framtiden.

- Skogås Open 30–31 oktober blev en mycket lyckad tävling med hela 360 deltagare från olika klubbar. Sammanlagt spelades det över 561 matcher under helgen och ett stort tack till alla som hjälpte till i sekretariatet eller andra sysslor.

- Nästa seriesammandrag för Div 1–4 är den 27–28 november. Skogås 3 (Div 3 Norra B) spelar på hemmaplan den 27 november så kom gärna till hallen och heja på våra spelare.

- Sista nybörjartävlingen 08-Cup för terminen spelas den 11 december i Botkyrka. Berörda träningsgrupper och spelare får information om detta inom kort.

- Den 11–12 december arrangerar Stockholm BSO där de allra bästa spelarna i Sverige får vara med och tävla. Skogås BK ansvarar för U17 klassen under lördagen i Skogås racketcenter och slutspelet för samtliga klasser spelas i Enskede Rackethall på söndagen. Klubben kommer att göra en uttagning och informerar berörda spelare som är aktuella för tävlingen. Vi behöver också hjälp med sekretariatet, siffervändare och linjedomare under den här helgen. Klubben kommer att gå ut med information till alla efter DM.


Övrigt

- Nu finns våra egendesignade mössor, halsdukar och kepsar att köpa i shopen. Perfekt som julklapp och som visar vilken klubb som ligger dig närmast om hjärtat.

- De nya klubbkläderna är på ingång och vi kommer att göra en första gemensam beställning i början av december. De nya kläderna kommer att finnas i shopen där ni kan prova storlekar och olika modeller. Information kommer gå ut till alla medlemmar så snart vi har kläderna och övriga detaljer på plats.

- Skogås BK gör det där lilla extra för att skapa de bästa förutsättningarna och erbjuda den bästa miljön för våra medlemmar. Nu finns det möjlighet att stödja oss genom att bli stödmedlem, familjemedlem eller via Svenska Spel - Gräsroten. Läs mer om de olika alternativen på vår hemsida. 

  

// Skogås BK

Skribent: Douglas Lidman
E-post: Adressen Gömd

GR  

BS

 

BS

Postadress:
Skogås BK - Badminton
Laduvägen 2B
14230 Skogås

Kontakt:
Tel: 0853538600, 087711902
E-post: kansli.skogasbk@gmai...

Se all info