Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev oktober

18 OKT 2021 10:03
  • Skapad: 18 OKT 2021 10:03

Träning

Det flyter på riktigt bra med träningen och vi har i stort sett fulla träningsgrupper i alla åldrar och nivåer. Viktigt att vi fortsätter att ta ansvar för att minska spridningen av covid-19. Läs mer om vad som gäller just nu på följande länkar:

- Första tjejträningen startar den 17 oktober. Det är ca 20 tjejer som är med från våra tävlings- och utvecklingsgrupper som tränar badminton och gör andra aktiviteter tillsammans.

- Alla träningsgrupper kommer att ställas in 30–31 oktober då vi arrangerar Skogås Open. Det är 87 spelare från Skogås BK som är med och tävlar vilket är helt fantastiskt bra! Det blir en stor tävling med många deltagare så vi kommer att behöva hjälp av föräldrar från vissa träningsgrupper. Utskick om detta kommer att mejlas ut inom kort till berörda föräldrar.

- Under höstlovet v.44 har vi träning som vanligt för alla grupper enligt ordinarie schema. Vi hoppas att alla som är hemma kommer på träningspassen.

- Vi passar även på att köra Öppet Hus mellan kl. 12-14 under höstlovet (1–5 november) för barn och ungdomar som vill prova på badminton. Inbjudan finns på hemsidan och sitter uppe i hallen. Påminn gärna era kompisar och vänner om detta.

 

Tävling

Från och med den 29 september finns det inga särskilda råd eller rekommendationer för tävlingar och tävlingsspel. Det är upp till varje person och individ att ta eget ansvar. Du kan läsa mer på följande länk:

- Första seriesammandraget för Div 1–4 inleds den 23 oktober. Skogås 2 (Div 2 Norra B) börjar på hemmaplan så kom gärna till hallen och titta och heja på våra spelare. Nästa sammandrag spelas den 27–28 november.

- Säsongens första nybörjartävling 08-cup spelas den 24 oktober i Ekerö. Nästa nybörjartävling går i Kista den 7 november. Berörda träningsgrupper och spelare får information om detta inom kort.

- 20–21 november arrangerar vi DM i Skogås racketcenter. Det är de allra bästa spelarna i Stockholm som får vara med i tävlingen. Klubben kommer att göra en uttagning och informerar berörda spelare. DM är ett stort arrangemang och viktig tävling för klubben så vi behöver många föräldrar som hjälper till. Vi kommer i första hand vända oss till föräldrar som har spelare i våra tävlingsgrupper. Spelare i våra tävlings- och utvecklingsgrupper som inte är med och deltar behöver hjälpa till som siffervändare. Klubben kommer att gå ut med information till alla direkt efter Skogås Open.

 

Övrigt

- Nu är våra egendesignade mössor på ingång och snart finns de att köpa i shopen. Information om priser mejlas ut till er.

- Vi håller på för fullt med att ta fram nya klubbkläder och vår förhoppning är att de finns tillgängliga för alla medlemmar under november. Vi kommer informera er direkt när allt är klart.

- Skogås BK gör det där lilla extra för att skapa de bästa förutsättningarna och erbjuda den bästa miljön för våra medlemmar. Nu finns det möjlighet att stödja oss genom att bli stödmedlem, familjemedlem eller via Svenska Spel - Gräsroten. Läs mer om de olika alternativen på vår hemsida.

 

// Skogås BK

Skribent: Kristin Evernäs
E-post: Adressen Gömd

GR  

BS

 

BS

 

BS

Postadress:
Skogås BK - Badminton
Laduvägen 2B
14230 Skogås

Kontakt:
Tel: 0853538600, 087711902
E-post: kansli.skogasbk@gmai...

Se all info