Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev september

23 SEP 2021 10:10
  • Uppdaterad: 23 SEP 2021 10:10

Träning

Efter sommaruppehåll och semestrar är vi i gång igen för fullt med träning för alla våra träningsgrupper. När det gäller covid-19 är vi på väg mot steg 4 i planen för att avveckla restriktionerna som förhoppningsvis träder i kraft den 29 september. Vi behöver fortfarande vara försiktiga och hjälpas åt med att hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma om vi är sjuka. Läs mer om vad som gäller just nu på följande länkar:

- Vi fortsätter med specifik tjejträning även den här säsongen. Detaljerad information till berörda spelare kommer att mejlas ut inom kort.

- Samtliga träningsgrupper kommer att ställas in 30–31 oktober då vi arrangerar Skogås Open. Under höstlovet v.44 kommer vi att ha träning för alla träningsgrupper men med ändrade träningstider. Mer information om höstlovet skickas ut via mejl.

- Vi kommer att ha spelar- och föräldramöten för alla våra träningsgrupper under september/oktober och inbjudan mejlas ut till spelare och föräldrar under de kommande veckorna.

- Det är många nya medlemmar som har börjat spela badminton i våra nybörjargrupper vilket är väldigt roligt. Vi hade Öppet Hus under två helger i augusti för barn och ungdomar som genererade en hel del nya medlemmar. Vi ser ett ökat intresse och efterfrågan framför allt i åldrarna 10–13 år. Vi blir gärna ännu fler så fortsätt med att tipsa dina klasskamrater, kompisar och vänner att prova på badminton.

Anmälan för alla våra nybörjargrupper sker via vår hemsida,

 

Tävling

Tävlingssäsongen startade tidigare än vanligt med alla SM som skjutits upp från förra säsongen. Våra spelare imponerade stort och gjorde suveräna resultat och prestationer i Veteranklasserna, U19 och U17. Ett stort grattis till alla segrare och medaljörer!

Information om nuvarande restriktioner för tävlingar och tävlingsspel hittar du på Badminton Swedens hemsida.

- Seriespel för Div 1–4 inleds den 23 oktober. Skogås BK arrangerar sammandraget för Div 2 Norra B.

- Säsongens första nybörjartävling 08-cup spelas den 24 oktober i Ekerö. Berörda träningsgrupper och spelare får mer tävlingsinformation på föräldramötet och via mejl.

- Vi ser gärna att samtliga tävlingsspelare deltar på vår egen tävling, Skogås Open 30–31/10. Vi kommer behöva hjälp av föräldrar i sekretariatet eller som hallvärdar. Boka in i kalendern redan nu.

 

Övrigt

- Styrelsen för Skogås BK kallar till föreningsstämma (årsmöte) torsdagen den 30 september i Skogås racketcenter. Årsmötet börjar kl. 19.00. Anmäl deltagande senast den 25 september till, This is a mailto link.

- Äntligen har klubbens egendesignade halsdukar och kepsar anlänt och de finns nu att köpa i shopen i Skogås Racketcenter. Snart kommer det även coola mössor inför vintern och vi meddelar så snart de har levererats.

- Skogås BK gör det där lilla extra för att skapa de bästa förutsättningarna och erbjuda den bästa miljön för våra medlemmar. Nu finns det möjlighet att stödja oss genom att bli stödmedlem, familjemedlem eller via Svenska Spel - Gräsroten. Läs mer om de olika alternativen på vår hemsida.

Eftersom Skogås BK med start den här säsongen driver både hallen och shopen så gynnas klubben direkt av allt som säljs. Tänk gärna på det när du behöver köpa ny utrustning. Hjälp oss gärna att bli bättre genom att tala om för personalen vad du saknar i shopen eller caféet.

 

// Skogås BK

Skribent: Kristin Evernäs
E-post: Adressen Gömd

GR

BSBOCVux

Postadress:
Skogås BK - Badminton
Laduvägen 2B
14230 Skogås

Kontakt:
Tel: 0853538600, 087711902
E-post: kansli.skogasbk@gmai...

Se all info