Hoppa till sidans innehåll

Uppdaterad information Covid-19 1/11

02 NOV 2020 14:40
FHM:s nya rekommendationer från den 29/10 berör vår verksamhet i Skogås BK och under helgen har styrelsen samlat in information och diskuterat sig fram till ett beslut som gäller tillsvidare för våra träningsgrupper.
  • Skapad: 02 NOV 2020 14:40

Vi kommer att utvärdera och se hur det fungerar framöver och om det behövs så kommer vi att ändra våra förhållningsregler. Vi håller oss också uppdaterade och fortsätter att lyssna på FHM:s och RF/Sisu:s råd och rekommendationer. Läs igenom Folkhälsomyndighetens lokala allmänna råd för region Stockholm:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/lokala-allmanna-rad/

 

Följande förhållningsregler gäller för våra träningsgrupper i Skogås BK:

Samtliga träningsgrupper i Skogås BK kommer att fortsätta genomföras som planerat och ledas av tränare. Skulle det bli bortfall av tränare pga. sjukfrånvaro försöker vi att hitta ersättare om möjligt. Det kan bli så att någon/några träningsgrupper kommer att genomföras utan tränare.

Alla behöver gemensamt ta ett ansvar för att få detta att fungera och vi vill att ni är extra noggranna med följande corona regler:

- Stanna hemma om du är sjuk eller känner att du är på väg att bli sjuk. Hosta och nys i armvecket.

- Obligatorisk handtvätt med tvål och vatten direkt när ni har anlänt till hallen.

- Anländ till hallen tidigast 1-10 minuter innan spel/träning och invänta att beträda banorna (vår träningshall) tills gruppen innan har tränat klart och gått från banorna.

- Håll 1,5 meters avstånd till andra i hallen.

- Lämna hallen direkt efter din tid är slut (ingen dusch). Vänta inte kvar vid banan eller bakom banan. Ge utrymme för spelare som kommer efter dig på samma bana.

- Begränsa fysisk kontakt med mot och medspelare. Racket-fives är coolt!

- Tränarna hjälper till med att reglerna efterföljs under träningspassen och i hallen. Vid fler än 10st deltagare under ett träningspass kan tränaren besluta att ändra träningsupplägget där spelarna tränar exempelvis fotarbete/styrka/hopprep mm under en tid istället för badminton.

- Du kan fortfarande köpa dryck, fika, rack, bollar av personalen i receptionen m.m. Håll avstånd vid eventuell kö vid receptionen.

Vi vill ha öppet så länge som möjligt och kunna genomföra träningar och hoppas att vi tillsammans följer detta tills restriktioner och allmänna råd lättas upp igen.

Mvh

Styrelsen Skogås BK

 

Skribent: Douglas Lidman
E-post: Adressen Gömd

GR

BSBS

Postadress:
Skogås BK - Badminton
Laduvägen 2B
14230 Skogås

Kontakt:
Tel: 0853538600, 087711902
E-post: kansli.skogasbk@gmai...

Se all info