Hoppa till sidans innehåll

Våra sponsorer


Är du intresserad av att stödja Skogås Badmintonklubb?

Kontakta This is a mailto link 08-53538600

 

Dessa sponsorer har valt att stödja oss i SkogåsBK.

Klicka på respektive logga för att nå företagets hemsida.

 

Swedbank

Idag är vi Sveriges ledande mäklarkedja med ca 250 kontor och cirka 1 500 medarbetare över hela landet och i delar av Spanien.
Tillsammans förmedlar vi omkring en femtedel av Sveriges bostadsaffärer. Men vi har inget intresse av att slå oss till ro, att ständigt vilja utvecklas är en självklar del av att arbeta på Fastighetsbyrån.
Den inställningen bottnar i vår vision: "Vi vill vara det mest rekommenderade företaget i Sverige. Vi sätter rekommendationen i centrum eftersom det är det yttersta beviset på att kunden upplevt något positivt". 

huge
Genom vår verksamhet och vårt dagliga arbete är vi med och skapar ett Huddinge att utvecklas i, genom livets olika skeden. Det gör oss till så mycket mer än ett fastighetsbolag. Det gör oss till samhällsbyggare. Som samhällsbyggare har vi en stor och viktig uppgift inför framtiden. Vi ska inte bara bygga ett samhälle, vi ska bygga ett långsiktigt hållbart samhälle. Vi tror att lösningar som är bra för både människa och miljö, är mer lönsamma än snabba kortsiktiga vinster. Därför bygger vi klimatsmarta hus och tar ansvar för att skapa miljöer som bidrar till trygghet och mångfald. Allt för att Huddinge ska vara en varm och levande plats där människor trivs och mår bra.

ortogonal

Vi är erfarna mätkonsulter, inom såväl lantmäteri och byggnadsgeodesi. Vi är främst verksamma i Stockholmsområdet, men arbetar i hela Mälardalen och även Uppsala med omnejd.

Inget uppdrag är för stort eller för litet för Ortogonal. Vi deltar i projekt inom hus- och industribyggnation, infrastruktur samt mark- och anläggningsarbeten. Våra kunder är bland andra arkitekter, konstruktörer och entreprenörer, men även privatpersoner, kommuner och statliga verk.

Vi ser dina krav och önskemål som en självklarhet.

til-tid

Sedan 1986 har vi i samarbete med våra kunder utvecklat våra produkter. Det har gett oss unika branschkunskaper vilket bidragit till att vi idag har ett ledande system för tidsplanering som innefattar såväl mjuk- som hårdvaror. Vi är helt enkelt stolta över vad vi åstadkommit tillsammans genom att lyssna på dig som använder TIL-Tid i den dagliga verksamheten.

Om du ännu inte är kund hos oss är du extra varmt välkommen. Hör gärna av dig till oss så berättar vi hur du kan effektivisera din tidsplanering och öka verksamhetens lönsamhet.

Idrottens bingo

Vi har 29 bingohallar runt om i Sverige och en på nätet. Det gör oss till Sveriges största bingoarrangör. Majoriteten av hallarna ligger i Västsverige, de flesta andra ligger ett bälte tvärs över Sverige upp mot Stockholm och Luleå. Våra hallar varierar i storlek och antal platser. Men den röda tråden är den påtagliga stämningen och den mysiga känslan. Något som vi har byggt in i väggarna sedan 1979. En del av hallarna spelar tillsammans. Detta innebär att flera hallar spelar samma spel samtidigt för att kunna erbjuda en bättre spel- och vinstplan. Oavsett vilken av våra hallar du besöker så stöttar du alltid det lokala föreningslivet. Idrottens Bingo drivs inte av något privat vinstintresse utan allt överskott går tillbaka till ideella föreningar anslutna till din bingohall.

Hotel älvsjö

Välkommen till ett vänligt hotell med en positiv atmosfär och rimliga rumspriser med gångavstånd till StockholmsMässan. Med 2 minuter promenad till pendeltåget som tar dig till Stockholms central på 10 minuter känns Hotell Älvsjö centralt. Hotellet har hög komfort och gästfrihet. Våra gäster är både affärsresenärer och turister. Hotellet är privatägt men samarbetar med hotellkedjan Your Hotel.

solnabil

Solna Bilteknik är den nya tidens serviceverkstad, en oberoende märkesspecialist vars intäkter från service och reservdelsförsäljning inte behöver bära kostnader för till exempel för onödiga lyxiga bilhallar. Solna Bilteknik är en serviceverkstad där vi erbjuder dig ett professionellt utfört arbete med originalreservdelar. Vi gör det till ett avsevärt mycket lägre pris och får ändå lönsamhet. Det kallar vi riktig service!

Sailconference

Vi har arbetet med båtcharter, sjötransporter och event sedan 1988.

Vi har bla drivit Dalarö Skans. Detta gör att vi kan ge er den erfarenhet, service och kvalite som är nödvändig för ett lyckat arrangemang. Våra besättningar har naturligtvis rätt erfarenhet och utbildning.

Uppdaterad: 18 FEB 2017 12:44 Skribent: Mia Lekberg

Kontaktuppgifter

tränare - styrelsen

 


Anmälan dig till Sportcamp 2020 här!

 


  

BS


 

BS

 BS

Banan

Postadress:
Skogås BK - Badminton
Box 58
14221 Skogås

Kontakt:
Tel: 0853538600, 087711902
E-post: This is a mailto link

Se all info