Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


På bilden ovan ser ni ett resultat efter års kämpande från våra Elitspelare i klubben vilket resulterade i historiskt sett klubben första Elitserie GULD år 2016. 2017 var vi grymt nära att vinna för andra året i rad men åkte dit på sista matchen vilket resulterade att vi hamnade på samma poäng som Uppsala men som då vann på bätrre slagantal. 2018 slutade vi på en andra plats igen då vi förlorade finalvarvet i finalspelet under SM veckan i Landskrona men totalt sett under säsongen så lyckades vi med en bedrift vi aldrig lyckas med innan och det var att slå Uppsala slagmässigt innan finalspelet vilket vi ser som ett stort framsteg i vår utveckling till att nå vårt enda framtida mål att bli sveriges bästa klubb. 2019 lyckades vi åter igen ta tillbaka tronen och vinna elitserien efter 2 avslutande finalrundor mot Uppsala på SM veckan i Malmö.

Vi söker nu dig oavsett ålder att ansöka om att bli medlem i våran klubb, vem vet med hårt arbete och träning så kanske det är just du som är med och bidrar till vårt nästa guld för klubben.

Vi kör vidare på fjolårets succé med att som vuxen så har vi fixat till en grymt bra erbjudande som betyder att om man blir medlem så får man spela gratis hela säsongen, alltså enbart ett medlemsskap utan förplikter till våran förening utan du kan komma och spela när du vill utan att du skall behöva känna dig skyldig till att ställa upp på våra arbetsdagar eller att hjälpa till i kiosken. Dessa förplikter är dock ett måste om man är beredd att ta ytterliggare ett steg och skaffa sig en spelarlicens, med en spelarlicens så får man deltaga på tävlingar utanför klubben som t.ex SM eller Nationella tävlingar. Men är det så att du vill bidra och hjälpa till så kommer vi givetvis inte stoppa dig, all hjälp är så klart välkommet i alla lägen.

Så gör det enda rätta och skaffa dig ett medlemskort hos oss genom att åka ner till våran fina anläggning och prata med den person som står bakom disken att du är intresserad av att bli medlem svårare än så är det inte.

Priser Medlemskort 2022

Vuxna: 300 kr (Räknas från de år du fyller 19 t.o.m de år du fyller 65)

Pensionär: 200 kr (Från de år du fyller 66 och uppåt)

Ungdom: 200 kr (Fram till de år du fyller 18 år)

Familjemedlemsskap: 500 kr (Varför inte låta alla i din familj ta del av detta underbara erbjudande t.ex är ni 2 vuxna och 3 barn så skulle detta i normala fall ha kostat 1200 kr men med detta erbjudande så kostar det bara 500 kr)

Oavsett om man är medlem eller inte så erbjuder vår ungdomsverksamhet prova på kväll om hur man spelar bangolf varje Måndag mellan kl. 17.30-19 med start i mitten på maj. Dessa prova på kvällar är inte enbart riktade till ungdomar utan det är helt ok om en förälder vill deltaga. Ett schema när dessa prova på kvällar börjar finner ni här. (Just nu är det inte helt klart om vi kommer ha några prova-på-kvällar i dessa corona tider. ett beslut som kommer tas senare in i säsongen)

Uppdaterad: 11 APR 2018 06:30 Skribent: Ulf Kristiansson
E-post: This is a mailto link

Skoghalls Bangolf på Facebook

ravensburg-200

  

Stöd SBGK, spela genon länk ovan.

 

 

Postadress:
Skoghalls BGK - Bangolf
Lunserudsvägen 3
66331 Skoghall

Kontakt:
Tel: 054517990
E-post: info@skoghallsbangol...