Hoppa till sidans innehåll

Prova-på-dagar


Skoghalls bangolfklubbs ungdomsverksamhet

Att vara med i Skoghalls BGK är speciellt. Dels så är det en av Sveriges mest framgångsrika klubbar med flera medaljer i landslagssammanhang, elitserien samt europacupen.

Det är också speciellt för att det är en mycket socialförening. Vi umgås över åldersgränser och oavsett vilken tid man kommer ned är det nästan alltid någon där och tränar.

Vid träningstillfällena bör man som ungdom ha mjuka lediga byxor, samt bekväma gymnastikskor. Det är även bra att ha med en vattenflaska.                            

Vi hälsar alla nya och gamla ungdomar välkomna till säsongen 2022.

___________________________________________________________________

Upplägget är följande:

Prova-på-kvällar

Här hälsar vi våra nya spelare välkomna och introducerar dem för vår sport. Vi berättar om -vår klubb, lär ut grunderna hur man spelar samt regelkunskap. Allt sker under lättsamma former. Ingen föranmälan krävs, både vuxna och ungdomar är välkomna att delta.

Nybörjarträningar

Under träningarna kommer vi bland annat att lära ut teknik, spelvarianter, regelkunskap samt skillnaden i hur man spelar på olika underlag. Träningarna är utformade så att både vuxna och ungdomar kan delta samt de som varit med tidigare.

Tävlingar

Vi har våra Nybörjartävlingar varje onsdag. Det är tre deltävlingar på varje underlag. Vi försöker tona ned tävlingsmomentet utan ser tävlingarna som en möjlighet till att få testa att utföra det man lärt sig under träningarna. Tävlingarna avslutas med en final på varje underlag i mitten av augusti. Denna tävling är både vuxna och ungdomar välkomna att delta i 2 olika klasser

Ungdoms-SM 2022 i Hofors

Varje år tar vi ut några ungdomar som får åka till Ungdoms-SM. Då Sm är en stor kostnad för klubben måste vi ha någon form av uttagning. De allra flesta ungdomar, som är aktiva i flera säsonger, kommer någon gång att få representera Skoghall i U-sm. De som åker på U-sm är borta i en hel vecka och tränar samt tävlar.

 

Har ni några frågor och funderingar kan ni ringa:

Henrik Axelsson 0709-24 11 07

Marcus Ljungblad 0766-11 42 84

 

eller skicka e-post till adressen This is a mailto link

Skoghalls bangolfklubb hälsar alla välkomna säsongen 2022!

Uppdaterad: 08 APR 2018 10:54 Skribent: Ulf Kristiansson
E-post: This is a mailto link

Skoghalls Bangolf på Facebook

ravensburg-200

  

Stöd SBGK, spela genon länk ovan.

 

 

Postadress:
Skoghalls BGK - Bangolf
Lunserudsvägen 3
66331 Skoghall

Kontakt:
Tel: 054517990
E-post: info@skoghallsbangol...