Hoppa till sidans innehåll

Prova-på-dagar


Skoghalls bangolfklubbs ungdomsverksamhet

Att vara med i Skoghalls BGK är speciellt. Dels så är det en av Sveriges mest framgångsrika klubbar med flera medaljer i landslagssammanhang, elitserien samt europacupen.

Det är också speciellt för att det är en mycket socialförening. Vi umgås över åldersgränser och oavsett vilken tid man kommer ned är det nästan alltid någon där och tränar.

Vid träningstillfällena bör man som ungdom ha mjuka lediga byxor, samt bekväma gymnastikskor. Det är även bra att ha med en vattenflaska.                            

Vi hälsar alla nya och gamla ungdomar välkomna till säsongen 2018.

___________________________________________________________________

Upplägget är följande:

Prova-på-kvällar

Här hälsar vi våra nya spelare välkomna och introducerar dem för vår sport. Vi berättar om -vår klubb, lär ut grunderna hur man spelar samt regelkunskap. Allt sker under lättsamma former. Ingen föranmälan krävs, både vuxna och ungdomar är välkomna att delta.

Nybörjarträningar

Under träningarna kommer vi bland annat att lära ut teknik, spelvarianter, regelkunskap samt skillnaden i hur man spelar på olika underlag. Träningarna är utformade så att både vuxna och ungdomar kan delta samt de som varit med tidigare.

Tävlingar

Vi har våra Nybörjartävlingar varje onsdag. Det är tre deltävlingar på varje underlag. Vi försöker tona ned tävlingsmomentet utan ser tävlingarna som en möjlighet till att få testa att utföra det man lärt sig under träningarna. Tävlingarna avslutas med en final på varje underlag i mitten av augusti. Denna tävling är både vuxna och ungdomar välkomna att delta i 2 olika klasser

Ungdoms-SM 2018 i Skoghall

I år kommer Ungdoms SM gå i Skoghall, och vårat mål i år är att fånga upp så många ungdomar som möjligt som då kommer få chansen att få spela SM på hemmaplan. Tycker du att detta låter intressant så hör av er till våra 2 ungdomsledare i klubben som kommer ha svar på era frågor. 

Klicka på länken för att se Prova-på-dagar samt träning & tävlings schema

Har ni några frågor och funderingar kan ni ringa:

Henrik Axelsson                 0709-24 11 07

Marcus Ljungblad              0766-11 42 84

 

                            

Skoghalls bangolfklubb hälsar alla välkomna säsongen 2018!

Uppdaterad: 08 APR 2018 10:54 Skribent: Ulf Kristiansson
Epost: This is a mailto link

Skoghalls Bangolf på Facebook

  

ravensburg-200
Stöd SBGK, spela genon länk nedan.

  

 

Postadress:
Skoghalls BGK - Bangolf
Lunserudsvägen 3
66331 Skoghall

Kontakt:
Tel: 054517990
E-post: This is a mailto link