Hoppa till sidans innehåll

Då har seriespelet dragit igång

09 MAJ 2022 09:55
Första omgången av seriespelet har nu äntligen spelats efter ett långt uppehåll pga pandemin.
  • Uppdaterad: 09 MAJ 2022 09:55

Då var helgens första Seriespel avklarat i Elitserien för A-laget samt Div. 1 Norra för vårt B-Lag efter 2 års uppehåll i dessa pandemi tider. Vårt A-Lag spelade på Olofströms kluriga banor medans B-laget spelade på Nyköpings nyinstallerade Nifo Steel bana. A-laget lyckades kamma hem hela 12 av 14 poäng då det tyvärr blev förlust i den sista matchen mot Uppsala BGK som nu ligger 1 poäng före oss. Det var en tuff helg då många av oss inte spelat så mycket under det långa uppehållet men tycker ändå att vi lyckades rätt bra ändå. Peter Ericsson lyckades med den stora bedriften att bemästra banrekordet som innan var 28 slag då han lyckades gå hela 27 slag sista rundan stort grattis Peter. Nu är det bara att börja ladda inför den andra omgången i Gullbergsbro på deras Europabana som går till stapeln mellan den 11-12 Juni. Nu är det bara vi börjar att kriga för att försöka komma ikapp Uppsala vilket kommer bli en enorm utmaning då de är det tuffaste motståndet i svensk bangolf under modern tid. Men inget är omöjligt då vi är de regerande svenska mästarna så skall vi göra allt i vår makt för att försöka försvara vår titel.
 
Laget bestod av: Filiph Svensson, Filip Johansson, Ulf Kristiansson, Peter Ericsson, Rikard Lindqvist, Marcus Ljungblad samt coach Alf Johansson
 
 
B-Laget hade dessvärre lite tyngre denna helg då vi hade stora problem med att få ihop ett lag men tillslut så lyckades vi skicka iväg 6 spelare som krigade till sig 2 poäng av 14. Nästa omgång spelas uppe i Örnsköldsvik på deras fina MOS bana den 11-12 Juni då vi hoppas kunna knipa åt fler poäng.
 
Laget bestod av: Mikael Lövgren, Stefan Björk, Tommy Fröjd, Hugo Holm, Henrik Axelsson & Fredrik Skålberg
 
 
Länk till inlägget på facebook där du även kan hitta lite bilder
Skribent: Ulf Kristiansson
E-post: Adressen Gömd

Skoghalls Bangolf på Facebook

ravensburg-200

  

Stöd SBGK, spela genon länk ovan.

 

 

Postadress:
Skoghalls BGK - Bangolf
Lunserudsvägen 3
66331 Skoghall

Kontakt:
Tel: 054517990
E-post: info@skoghallsbangol...