Hoppa till sidans innehåll

Ställningen efter Seriespel omg. 2

18 JUN 2022 18:27
Då har andra omgången av svenska serien spelas i helgen som var då A-laget spelade på Gullbergsbro EB anläggning medans B-laget fick åka ända upp till Örnsköldsvik för att spela deras omgång på deras fina MOS anläggning
  • Skapad: 18 JUN 2022 18:27

Då har det spelats ytterligare en omgång av svenska serien. A-laget spelade på Gullbergsbro EB och B-laget fick åka ända upp till Örnsköldsvik för att spela på deras fina MOS anläggning. 

Med många återbud i både A och B laget så lyckades vi få ihop 5 spelare i vardera lag något som inte är helt optimalt då man gärna vill ha en reserv i laget om något oförutsägbart skulle hända, men vi lyckades genomföra helgen starkt för båda lagen. A-laget lyckades vinna 4 matcher och spelade oavgjort i den sista avgörande matchen mot Uppsala vilket nu har gett oss ett utgångsläge med att vi fortfarande ligger 1 poäng efter Uppsala inför sista avgörande omgången som är under SM-Veckan i Linköping på deras helt nyinstallerade MOS anläggning. Vårat mål blir att ha Uppsala bakom oss slagmässigt för att lyckades säkra ytterligare ett SM Guld.

B-laget var även dom endast 5 spelare på plats då de sista 2 kom upp på fredagskvällen och fick endast ett varvs träning innan starten på lördags morgonen. Men de lyckades att knipa hela 10 poäng med endast 2 förlusten under hela helgen och har nu 12 poäng med 2 lag efter sig i botten på tabellen. Sista omgången kommer att spelas på Uppsalas EB anläggning tredje helgen i Juli.

Elitserien omg. 2 Gullbergsbro

Div. 1 Norra Örnsköldsvik

Skribent: Ulf Kristiansson
E-post: Adressen Gömd

Skoghalls Bangolf på Facebook

ravensburg-200

  

Stöd SBGK, spela genon länk ovan.

 

 

Postadress:
Skoghalls BGK - Bangolf
Lunserudsvägen 3
66331 Skoghall

Kontakt:
Tel: 054517990
E-post: info@skoghallsbangol...