Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan & PM KM i längdskidor 6/2

24 JAN 2018 17:21
Med snögaranti så kommer skid-KM bli av tisdagen 6/2 på Rudan i samband med Söderskidans motionstävling. Spåren är jättefina, välkomna! KM/DM i skid-o söndag 11/2 blir av trots snöbristen!
  • Uppdaterad: 06 FEB 2018 23:14

KM i längdskior har hankat sig fram. 2011 och 2015 kördes de senaste tävlingarna i Björkhagenspåret. Men IOM medlemskapet i Söderskidan öppnas en ny möjlighet att arrangera KM i samband med en sådan deltävling på konstsnö! Vilket lyx!

Så tisdag 6/2 är det dags när luffarna ändå är med och arrangerar vid Rudans motionsgård, Handens pendeltågsstation (25-manna gick här för ett par år sedan). Alla kan vara med. Ni som redan är anmälda till Söderskidan behöver bara ställa upp. Ni kör med ert chip och får elektronisk tid som vanligt. Jag kommer föra över er från Söderskidans resultatlista till vår KM resultatlista.  (nytt 3/2) Ni andra vill jag helst att ni föranmäler er till mig senast söndag kl 20:00. Då får ni ett chip som ni antingen hämtar hos mig eller får vid starten. Hur som är det bara att starta när ni själva vill. Det går att direktanmäla sig också, men då kostar det dagsavgift på Rudan att åka som vuxen som klubben måste betala, det vill jag undvika. Ursäkta sen info. I det senare fallet , säg "KM luffarna" vid starten så får ni en nummerlapp av luffarnas funktionärer, säger sen till startfunktionär att du kör utan chip (då skriver de upp starttid), och säger samma sak vid målgång (då skriver målfunktionär upp måltid). Sen gör jag en resultatlista utifrån alla dessa manuella resultat dagen efter, det ta lite tid, så var tålmodiga. Ni åker antalet varv som Söderskidan bestämmer enligt riktlinjer här. Men vi kör våra klasser som vi brukar, dvs herrar/damer, oldboys/oldgirls (60+) och ungdomar. Kontakta mig Janne vid frågor.

KM/DM i skid-o blev av trots alt, otroligt. Förlängd anmälan senaast nu på torsdag.

Resultat publiceras sen som vanligt här under nyheter på hemsidan.

Väl mött i spåret / Janne

Skribent: Jan Stridh
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Skogsluffarnas OK - Skidor
C/o Öberg, Brovaktarvägen 13
14173 Segeltorp

Kontakt:
Tel: 08817808, 087113151
E-post: This is a mailto link

Se all info