Hoppa till sidans innehåll

Söderskidan


Vi deltar fortfarande i Söderskidan, en anrik motionstävling med ett flertal deltävlingar i södra Stockholm, under januari och februari. Det är Janne och Jussi som arrangerar för Skogsluffarna. Peter är asvarig för chipen. I övrigt är det upp till var och en att delta, vi har ingen övergripande ansvarig längre.

Vi började delta 2015, men från 2017 är vi dessutom fullvärdig medlem, dvs arrangörsklubb och deltar i klubbtävlingen där vi premierar stort deltagande. Det är som en enkel orienteringstävling, fast vi använder Emit (med chip som du måste ha för att få köra) istället för Sportident (SI) som resultat-system. Du behöver bara anmäla dig en gång med chipnr och nummerlapp, sen är du alltid anmäld för alla tävlingar framöver år efter år tills du säger ifrån, bara komma dit och köra om och när du vill, dvs ingen avanmälan behövs. Du anmäler dig första gången via Peter Claesson minst två dagar innan en tävling. Kostar inget att delta då vi är arrangörsklubb! Men bra om du kan hjälpa till iband när vi arrangerar. Kontakta Jan isåfall. Och så får du låna en tygnummerlapp av klubben.

Som vuxen köper du chip via länk nedan på IKJ Haninges hemsida (se Söderskidan och sen längst ner) för fullt pris. Alt kanske någon i klubben vill sälja sin eller låna ut för en säsong, kolla med Peter. Barn/Ungdom som tävlar för Skogsluffarna kan låna chip alt. om man vill så får man köpa eget chip av Skogsluffarna som subventionerar med 300kr och du betalar då 450kr (gäller vintern 2018). Nummerlapp får du från Peter Claesson alt Jan Stridh som alltså även lånar ut chip till barn/ungdom. Alltså, en gång anmäld, så kan du komma och gå som du vill till alla tävlingar, glöm inte chip och nummerlapp bara som du behöver vid varje tävling.

För mer information om Söderskidan (Injudan, PM, resultat osv), se IKJ Haninges hemsida

Resultat 2016

Deltävling 1 (K)

Deltävling 2 (K)

Deltävling 3 (K)

Deltävling 4 (K)

Uppdaterad: 16 MAR 2018 19:40 Skribent: Jan Stridh

Postadress:
Skogsluffarnas OK - Skidor
C/o Öberg, Brovaktarvägen 13
14173 Segeltorp

Kontakt:
Tel: 08817808, 087113151
E-post: skidor@skogsluffarna...

Se all info