Hoppa till sidans innehåll

Välkommen som medlem i Sköldinge IF!


Sedan 1923 har Sköldinge IF spelat en stor roll i bygden. Vi har haft allehanda aktiviteter och vi som är aktiva i föreningen är fast övertygade om att Sköldinge IF’s verksamhet skapar delaktighet, glädje och trygghet till ortens invånare.

Vårt motto är generationer i samverkan och vi engagerar barn från 2 år och upp till seniorer i pensionsåldern som njuter av föreningens breda utbud av aktiviteter. Vår verksamhet handlar idag om fotboll, skidor, löpning, tennis och mountainbike. vi är engagerade i firandet av både Valborg och nationaldagen. De aktiviteter som sker i vår regi behöver alltså inte vara av idrottslig karaktär utan vi tar tacksamt emot fler förslag till aktiviteter som ni anser behövs i bygden.

Vi välkomnar alla medlemmar, både er som vill stödja Sköldinges föreningsliv och er som är aktiva i någon av föreningens sektioner. Stödmedlemmar i SIF gör en stor insats för både föreningen och orten genom sitt engagemang. Det är något som uppskattas mycket av alla i föreningen.

För er som är aktiva inom SIF, barn som vuxna, är det viktigt att ni betalar er medlemsavgift. Ni är då försäkrade genom föreningen om något skulle hända under aktiviteten.

Inbetalningskort till medlemsavgiften brukar delas ut till hushåll i Sköldinge samhälle under början av året. Ni som inte bor inne i Sköldinge eller inte fått inbetalningskort, kan med fördel betala in medlemsavgiften på Bankgiro; 5341-0965 det går även bra att swisha till oss på 123 49 88 374.  

Medlemsavgifter

Stödmedlem: 100:-
Familj: 200:-
Vuxen (18 år): 100:-
Barn/ungdom: 50:-
Företag 1 000:-

Ange namn och födelseår för alla medlemmar när du betalar!

 

Uppdaterad: 29 FEB 2012 20:13 Skribent: Föreningens styrelse

Postadress:
Sköldinge IF
c/o Mogens Lauridsen, Vasavägen 13
64161 Valla

Besöksadress:
Sköldinge IP, Kanntorpsvägen
64024 Sköldinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info