Hoppa till sidans innehåll

Vinnare av Capri Sun-Cup 2019

09 SEP 2019 10:01
Märklig känsla. Tjejerna skriker, springer, kastar klubborna och hoppar i ring. Kramas. Skrattar. Magiskt. Första cupvinsten är alltid speciell.
  • Uppdaterad: 09 SEP 2019 10:01

Nu är vi äntligen här efter alla finaler. En milstolpe till. Ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte så mycket om en cupvinst. Men jag bryr mig om att tjejerna äntligen får en bekräftelse på att deras engagemang och fokus lönat sig. Det är så skönt för tjejerna att få känna sig som vinnare. Att kunna åka hem som vinnare av en cup. Inte bara med en massa lovord om fantastisk spel från andra lag, ledare, domare, sekretariat och föräldrar. Jag tror faktiskt detta kan ta tjejerna till en ny nivå som lag. Lite andrum. Färre måsten.
Att vi sedan vinner genom att vara ett spelande lag, som vi bestämt sedan tjejerna var små. Att vi gör det i högt tempo som vi även det bestämt sedan tjejerna var små. Det är en fin känsla. Det är idrottsbrudar. Atleter. När vi äntligen vinner så gör vi det snyggt.
Tjejerna var kollektivt med och bestämde spelsystem i finalen. De spelade 2-2-1 på ett otroligt disciplinerat sätt. Alla gjorde sitt jobb. Varje byte. Hela vägen. Alla trodde på spelplanen i finalen mot välspelande Bele Barkarby. 
Vågar säga att alla tycker vi är värda detta.
#respekt #engagemang #prestigelöshet #enförallaallafören #sikf04
Skribent: Mathias Björkman
Epost: This is a mailto link

Kontaktperson

Mathias Björkman

This is a mailto link

 

.

 
Eksjohus
 
 
 
All_in_Sports
 
 
 
img_logo[1]

x

x

Postadress:
Sköndals IK - Innebandy
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Besöksadress:
Farsta Gård, Magasinet, Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0708298709
E-post: This is a mailto link