Hoppa till sidans innehåll

Ytterligare en helg med mycket innebandy

07 OKT 2019 16:54
Ett något sargat Sköndal kämpade sig igenom helgens alla matcher. Det ska inte bara vara en räkmacka!
  • Skapad: 07 OKT 2019 16:54

Till söndagens match mot Täby hade vi fem spelare borta med feber. Sjukstugan fortsätter efter alla cuper och läger i september. Tjejerna skulle aldrig att spelat lördagens match mot Farsta heller. Men gamla kompisar i motståndarlaget kunde inte hålla dem borta. Svårt som tränare att bromsa spel i dessa matcher. Nu hoppas vi på kurering till helgens JAS-match på Gotland.

Matchen mot Farsta startade vi hyggligt. Vi pressade och ägde matchen första tio minuterna. I andra perioden började tjejerna bli trötta och bjöd på lite väl enkla kontringar. Vi följde inte riktigt spelplanen och laget blev lite för långt när backarna inte följde med upp i pressen. Något vi brukar vara starka på. Vi kontrade inte heller med fem spelare som vi brukar. Lite trist. Dessutom farligt när Farsta fick kontra på våra kontringar. Farsta backade hem och störde våra uppspel som hackade. Det gjorde de genomgående bra med tålamod. Jag tycker Farstas spelare Lina Holmqvist, som spelade hos oss tidigare, gör en riktigt bra match och skapar några farliga chanser och stänker dessutom in ett fint dragskott. Snyggt! Bara att gratulera Farsta som vinner en jämn match som kunde ha slutat hur som helst. Vi hoppas på revansch.

Söndagens match mot Täby äger vi genomgående. Bra backspel med mycket rörelse och många bra uppspel gör det enkelt att anfalla. Vi skapar många målchanser men tyvärr trillar bollen inte in fler gånger än den första. Ett sent mål från Täby ger oss bara en poäng. Känns som att det var helgens tema. Bara att ladda batterierna för en ny vecka!

#respekt #engagemang #prestiglöshet

Skribent: Mathias Björkman
Epost: This is a mailto link

Kontaktperson

Mathias Björkman

This is a mailto link

 

.

 
Eksjohus
 
 
 
All_in_Sports
 
 
 
img_logo[1]

x

x

Postadress:
Sköndals IK - Innebandy
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Besöksadress:
Farsta Gård, Magasinet, Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0708298709
E-post: This is a mailto link