Hoppa till sidans innehåll

Bra träningsvecka och JAS mot Täby

05 DEC 2019 18:49
Vi startade förra veckan med dubbelträning på tisdagen. Först körde vi med F05 och sedan fyllde vi som vanligt på med spelare i damlaget.
  • Skapad: 05 DEC 2019 18:49

Vi startade förra veckan med dubbelträning på tisdagen. Först körde vi med F05 och sedan fyllde F04 som vanligt på med spelare i damlaget. Två timmar och trettio minuter intensiv innebandy gav många trötta ben. Men det var kul. På onsdagen fortsatte vi att gnugga försvars - och anfallspsel samt rörelse med övningar 2-2 och 3-3. Snabba fötter och högt tempo gav åter många trötta ben. Precis som det ska på en innebandyträning. På torsdagen körde vi åter med damlaget och förberedde oss inför JAS-matchen mot Täby. 

JAS-match mot Täby på söndagen den sista november.

Tjejerna gör en riktigt bra match. Vi leder med 2-1 i första och är bra med i både första och andra perioden. Vi skapar en hel del målchanser och fina anfall. Orken tryter i sista perioden som tidigare matcher. Det är tufft att gå på två femmor i JAS. Speciellt mot bra lag som Täby. Men vi är nöjda med insatsen och fortsätter att arbeta oss in i det högre tempot. 

Skribent: Mathias Björkman
Epost: This is a mailto link

Kontaktperson

Mathias Björkman

This is a mailto link

 

.

 
Eksjohus
 
 
 
All_in_Sports
 
 
 
img_logo[1]

x

x

Postadress:
Sköndals IK - Innebandy
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Besöksadress:
Farsta Gård, Magasinet, Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0708298709
E-post: This is a mailto link