Hoppa till sidans innehåll

Hårt slit lönar sig alltid!

21 JAN 2019 11:11
En bra träningsvecka med högt tempo gav utdelning i helgen. Kul för tjejerna att få vinna några jämna matcher. Hårt slit lönar sig alltid. Under de sista veckorna har vi jobbat hårt med det fysiska spelet i både offensiv - och defensiv zon.
  • Skapad: 21 JAN 2019 11:11

Ökad förståelse för att hur vi ska stänga ytor och stoppa motståndare på smartare sätt har gjort att vi inte släpper till lika enkla mål som tidigare när motståndet är tuffare. 
I helgen hade vi två roliga och jämna matcher mot Tullinges 04:or och Huddinges 03:or. I lördagens match i Tullingenhallen lyckades vi trycka in sista målet när det var fyrtio sekunder kvar. Vi hade spelövertaget i matchen med bra rörelse och Tullinge fick jobba hårt för att stänga våra kontringar. Men det var som vanligt en jämn match mot ett bra lag.
I söndagens match mot Huddinges F03 fick vi jobba hårt för att inte tappa en jämn match. Huddinge spelade två-två-ett och försökta få oss att fastna på kanterna och när de hade chansen tryckte de fast oss bakom vårt eget mål. Det blev lite rörigt till och från men så fort vi satte fart på bollen kom vi runt på andra sidan och kunde kontra. Vi lyckades även pressa Huddinge i uppspelsfasen och släppte inte förbi deras backar som under tidigare matcher. Mycket följsamt spel av forwards och centrar som självklart backades upp av våra offensiva backar. En väl genomfört match med många fina mål. 
Skribent: Mathias Björkman
Epost: This is a mailto link

Kontaktperson

Mathias Björkman

This is a mailto link

 

.

 
Eksjohus
 
 
 
All_in_Sports
 
 
 
img_logo[1]

x

x

Postadress:
Sköndals IK - Innebandy
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Besöksadress:
Farsta Gård, Magasinet, Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0708298709
E-post: This is a mailto link