Hoppa till sidans innehåll

Jämt när Sköndals IK gästade HIBS i JAS

17 JAN 2020 16:07
Planen var att störa, helst förstöra HIBS uppspel tidigt i banan och sedan kontra och försöka gneta in några mål. Check på den!
  • Uppdaterad: 17 JAN 2020 16:07

Det var jämt när Sköndals IK gästade HIBS i JAS. Planen var att störa, helst förstöra HIBS uppspel tidigt i banan och sedan kontra och försöka gneta in några mål. Även om HIBS hade ytterligare en växel att lägga i då och då stod tjejerna upp riktigt bra. Men jäklar vad fort det går när de sätter anfallen och får till sitt spel. Kul att se och nyttigt för oss att försöka förvara oss mot. Och det gjorde vi bra. 

Som vanligt ett ungt lag på pappret

Vi kommer som vanligt till spel med ett ungt lag och dessutom med flera spelare som normalt huserar i medel och medelsvår serie. Vilken match de gör. Precis som hela laget. För att kunna stå pall i JAS måste alla dra sitt strå till stacken genom hårt jobb. Trots förlust gör vi en riktigt fin match och följer planen från start till mål och låter motsåndarna anpassa sig efter vårt spel. HIBS tog ledningen med 2-0 efter 10 minuter i första. Fina mål. Vi gnuggar på, tvingar fram misstag och skapar kontringar. HIBS var klart störda av vårt presspel och fick jobba hårt för att etablera spel. 

3-2 efter halva matchen 

På resultattavlan stod det 3-2 efter 14 minuter in i andra perioden och vi var med. Vi reducerade dessutom med en spelare mindre på planen. Andra perioden slutar 4-2 efter att vi missat en straff med tre minuter kvar på klockan. Mersmak. HIBS gör det första av sina tre mål i tredje efter 6 minuter. Fram till dess är vi med ordentlig och skapar flera fina chanser. Även om HIBS har bättre anfallsspel så är vi där och hotar, förstör och kontrar. Precis enligt plan. Kämpa!

#komochrullabollmedoss #respekt #engagemang #prestigelöshet

Skribent: Mathias Björkman
Epost: This is a mailto link

Kontaktperson

Mathias Björkman

This is a mailto link

 

.

 
Eksjohus
 
 
 
All_in_Sports
 
 
 
img_logo[1]

x

x

Postadress:
Sköndals IK - Innebandy
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Besöksadress:
Farsta Gård, Magasinet, Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0708298709
E-post: This is a mailto link