Hoppa till sidans innehåll

Många mål på skridskobanan i Malmsjö sporthall

20 JAN 2020 09:59
Vi pressade på från start och försökte att inte glida ur situationerna som vi gled in i. Många fina mål och målchanser direkt från start och tjejerna arbetade hårt för att vara spelbara hela matchen. Ett tidigt mål skapade extra energi i laget.
  • Uppdaterad: 20 JAN 2020 09:59

Vi pressade på från start och försökte att inte glida ur situationerna som vi gled in i. Många fina mål och målchanser från start och tjejerna arbetade hårt för att vara spelbara hela matchen. Ett tidigt mål skapade extra energi i laget som vi hade med oss hela matchen. Vi passade även på att bjuda Tullinge på några lite väl enkla mål medan vi bytte. Det är skönt att ha några "påsar" upp när detta händer samtidigt som tjejerna reparerade det med att göra ännu fler mål framåt. Det är jobbigt att halka runt samtidigt som det ger energi när bollarna trillar in. Och tur var det efter en vecka med mycket innebandy. Vi äger hela matchen och försöker rulla boll genom Tullinges försvar period efter period. Det går hyggligt även om många av våra mål kommer på kontringar efter att vi bryter deras uppspel. Även i numerärt underläge vilket alltid är en skön bonus. 

 

Nu laddar vi för JAS på söndag när vi tar emot Endre från Gotland i hemmaborgen Sköndalshallen kl15:00 om någon vill komma och peppa. 

 

Tillskott mitt under säsongen

Vi passar även på att hälsa Alice Törner (2004) från Farsta välkommen till Sköndals IK och Vilma Matsdotter (2001) från Hammarby som dessutom gjorde premiär med damlaget i division ett idag. Kul.

 

Är du på jakt efter ny klubb redan denna säsong så stängs fönstret den 31/1. Vi erbjuder spel i Div1, JAS, Röd Svår, Röd Melesvår och Röd medel. För de flesta blir det flera matcher varje vecka. Välkomna till oss i Sköndals IK!

 

#komochrullabollmedoss #respekt #engagemang #prestigelöshet

 

Skribent: Mathias Björkman
Epost: This is a mailto link

Kontaktperson

Mathias Björkman

This is a mailto link

 

.

 
Eksjohus
 
 
 
All_in_Sports
 
 
 
img_logo[1]

x

x

Postadress:
Sköndals IK - Innebandy
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Besöksadress:
Farsta Gård, Magasinet, Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0708298709
E-post: This is a mailto link