Hoppa till sidans innehåll

Obesegrade i helgen!

10 MAR 2019 18:31
En dag i innebandyns tecken. Mål framåt efter fem sekunder och mål i baken med fyrtio sekunder kvar.
  • Uppdaterad: 10 MAR 2019 18:31

En dag i innebandyns tecken. Mål framåt efter fem sekunder och mål i baken med fyrtio sekunder kvar.

Tyresö TT som lite snopet blev av med halva laget inför säsongen har jobbat på, byggt lag och försökt hålla ut. En tuff säsong resultatmässig men de verkar ha fått tillbaka en bra stämning i gruppen och har skapat något de kan bygga vidare på nästa säsong. Kul! SIK F04 önskar lycka till!

Tyresö TT var vår första match idag. Värmdö F03 den andra. Tanken var att inte ta ut all energi första matchen vilket är lätt att säga. Svårare att genomföra. Vi fick en bra start med mål efter fem sekunder och skapar löpande chanser i första och andra perioden. Bra rull och rörelse och ganska stabilt försvar. Inga större konstigheter. I tredje blir det lite proppen ut och siffrorna rinner iväg i vår favör. Extra kul är det att tjejerna vi lyft upp från F05 gör en riktigt bra match. We like!

Direkt efter matchslut var det dags att åka till Värmdö för nästa match mot deras F03. Perfekt timing - bara att gå in på planen och värma upp direkt. Första tio minuterna är det rörigt och det märks att vi har en match i benen. Men från minut elva tar vi över mer och mer och skapar en hel del fina målchanser. Det blir lite kontringsspel åt bägge hållen men jag tycker vi har taktpinnen genom hela matchen och gör två fina mål. Vi har ett antal skott i ribban och stolpar samtidigt som Julia får göra en hel del fina räddningar på kontringar vi släpper igenom. Ibland lite väl enkelt. Tyvärr lyckas Värmdö stänka in en raket efter motlägg med ynka 40 sekunder kvar vilket gav dem 2-2. Tjejerna gjorde sedan allt för att vinna och fick nästan in bollen med en sekund kvar.

Sammantaget är vi obesegrade den här helgen och tjejerna kan åka hem med två väl genomförda matcher i bagaget.

Kämpa SIK!

Skribent: Mathias Björkman
Epost: This is a mailto link

Kontaktperson

Mathias Björkman

This is a mailto link

 

.

 
Eksjohus
 
 
 
All_in_Sports
 
 
 
img_logo[1]

x

x

Postadress:
Sköndals IK - Innebandy
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Besöksadress:
Farsta Gård, Magasinet, Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0708298709
E-post: This is a mailto link