Hoppa till sidans innehåll

Träningsmatch med mersmak

08 JUN 2020 15:54
Vi har tränat på bra sedan säsongen stängde på grund av covid-19 och tjejerna såg riktigt starka ut.
  • Skapad: 08 JUN 2020 15:54

Varför inte stänga säsongen som vi startade med match mot just Vendelsö? Vi fick ihop tre kedjor och fem backar, varav tre nya spelare som gjorde sin första match med oss i DJ. Superkul. Dessutom passade tre kedjor och fem backar utmärkt för presspel. 

Hög närvaro på våra träningar gav resultatet 

Vi har tränat på bra sedan säsongen stängde på grund av covid-19 och tjejerna såg starka ut. Extra kul att även Vendelsö valde att sätta press på oss. Hög intensitet och många kontringar på kontringar. Vi var dock vassare i vårt presspel och straffade Vendelsö mer frekvent i deras egen zon samtidigt som vi bjöd på ovanligt få kontringar bakåt. Det märktes att tjejerna var taggade på match. 

Som vanligt mycket rörelse i vårt spel 

Tre för dagen nya kedjor stöttades av stabila backpar som gjorde jobbet både framåt och bakåt. Mycket rörelse i kedjorna och avslut från olika ställen. Bra lir i sekvenser och fina mål från alla kedjorna och backparen. Superkul. Resultattavlan visade 1-9 till SIK efter 3x20 minuter och en bra genomkörare. Mersmak på match. Tack Vendelsö för inbjudan. Vi ses snart igen!

Skribent: Mathias Björkman
Epost: This is a mailto link

Kontaktperson

Mathias Björkman

This is a mailto link

 

.

 
Eksjohus
 
 
 
All_in_Sports
 
 
 
img_logo[1]

x

x

Postadress:
Sköndals IK - Innebandy
Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Besöksadress:
Farsta Gård, Magasinet, Farstaängsvägen 22
12346 Farsta

Kontakt:
Tel: 0708298709
E-post: This is a mailto link