Hoppa till sidans innehåll

Registrering i Fogis


Spelarintyg:
Spelare mellan mellan 12-14 år skall fylla i detta intyg för att vi skall kunna registrera i Fogis. Man måste vara registrerad för att få spela matcher och för att underlätta vid kontakt med försäkringsbolag vid ev skada. Har man ungdomsregistrerats en gång för Skövde AIK behöver man inte göra det igen, med undantaget om man bytt klubbadress.

Ladda hem intyg för ungdomsregistrering t.o.m 14 år här 
(Det är viktigt att fullständigt personnummer (ÅÅÅÅ-MM-DD-NNNN) fylls i och SAIK:s föreningsnummer är 03677-15)

Registreringsintyg från 15 år:
Ska fyllas i av dig som spelare det år du fyller 15 år eller om du är oregistrerad spelare över 15 år. Så länge du inte byter klubbadress behöver du inte fylla i intyget på nytt. Byter du klubb efter du förstagångsregistrerats behöver en övergång göras i Fogis. Gäller både från Skövde AIK och till Skövde AIK och övergången ska initieras från den nya föreningen.

Ladda hem registreringsintyget för dig som fyller 15 år eller är 15 år och oregistrerad och vill börja spela fotboll i Skövde AIK. 
(Det är viktigt att fullständigt personnummer (ÅÅÅÅ-MM-DD-NNNN) fylls i och SAIK:s föreningsnummer är 03677-15)

Som spelare lämnar du båda ovanstående blanketter till din ledare. När ledaren tagit emot underskrivet intyg av dig som spelare ska ledaren underrätta Skövde AIK:s fogisadministratör via mejladressen This is a mailto link om spelarens fullständiga personnummer som sedan fogisadministratören matar in i FOGIS. Ledaren lämnar sedan pappersblanketten till Per på kansliet som arkiverar den i en pärm på kansliet.

FOGIS står för FOtbollens Gemensamma InformationsSystem

Spelarförsäkring folksam

Länk till Svenska Fotbollsförbundets sida om övergångar. Där finns massor av information om gällande registrering, övergångar och försäkringar

Uppdaterad: 10 FEB 2018 21:41 Skribent: Mikael Turunen
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Skövde AIK - Fotboll
Billingehovsvägen 6
54142 Skövde

Besöksadress:
Billingehovsvägen 6
54142 Skövde

Kontakt:
Tel: 0705373092
E-post: This is a mailto link