Hoppa till sidans innehåll

GDPR i Skövde BK

15 MAJ 2018 15:42
  • Uppdaterad: 15 MAJ 2018 15:45

Hur Skövde bågskytteklubb behandlar personuppgifter.

Ett medlemsregister finns på IdrottOnline som innehåller fullständiga personnummer eftersom det krävs för att t ex behandla licenser. Det är i det registret som Skövde bågskytteklubb har det fullständiga personnumret på alla medlemmar.

Vi har en pärm som används på måndagkvällarna för att ”pricka av” vilka som tränar, denna pärm innehåller förutom namn fullständiga personnummer. Pärmen kommer att hållas inlåst och enbart tränarna kommer att ha tillgång till den.

Vi har dessutom ett internt medlemsregister (Excellista) som endast innehåller födelsedatum och år men inte de fyra sista siffrorna. Excellistan används för att hålla koll på medlemsavgifter samt licensavgifter, denna lista har endast styrelse samt medlemsvårdare tillgång till.

Du som medlem har rätt att begära att få dina uppgifter raderade men eftersom IdrottOnline kräver fullständigt personnummer kan man svårligen fortsätta som medlem.

Du som medlem har rätt att få ut dina uppgifter som finns registrerade i IdrottOnline men då måste du ha en fungerande mailadress.

Här finns information från Riksidrotts förbundet.

https://www.rf.se/Personuppgifter/

Skribent: Mats Andreasson
Epost: This is a mailto link

Juniorsporten

Här kan ni lyssna när Juniorsporten hälsade på hos oss.

sport_junior_20191222_0600

_5dfcdf1f.mp3

Postadress:
Skövde BSK - Bågskytte
Mikael Johansson, Forsby Solvik
54192 Skövde

Kontakt:
Tel: 0708787338
E-post: info@skovdebagskytte...