Hoppa till sidans innehåll

Fem Saintsspelare i Prag

02 MAJ 2019 09:54
När PONY League European Zone Tournament avgjordes i Prag deltog fem spelare från Skövde Saints - Towe Harnesk, Elin Eklund, Lukas Hammarström, Tuva Brodersen, och Rasmus Hammarström - i de svenska lag som spelade.
  • Uppdaterad: 02 MAJ 2019 09:54

Det var första gången någonsin som svenska lag deltog i den europeiska turneringen som totalt lockade 62 lag från 13 olika nationer i fyra olika åldersklasser. Lagen - som spelade under namnet Vikings of the North - fick spela många tuffa matcher och fick därutöver mängder med nyttiga erfarenheter som de kan ta med sig i framtiden, såväl på som bredvid planen. 
Och medföljande föräldrar samt ledare fick även se hur fantastiskt fina anläggningar och starka organisationer klubbar kan ha i Europa.

Rasmus Hammarström spelade både catcher och outfield för U16-laget, som kom på 12:e plats av 20 lag. Lukas Hammarström spelade för U14-laget som hade det tufft mot riktigt bra motstånd från hela Europa men fick möjlighet att spela många olika positioner. I det svenska softbollaget U16 deltog Elin Eklund, Tuva Brodersen och Towe Harnesk och de gjorde det riktigt bra - laget kom på 7:e plats av 16 lag.

Gemensamt för alla Skövdespelare var att de lärde sig väldigt mycket av att få spela ute i Europa, och blev inspirerade att träna ännu hårdare här hemma. Vi ser fram emot att se deras fortsatta utveckling i Skövde Saints!

Skribent: Kristian Pälviä
Epost: This is a mailto link

 SKÖVDE SAINTS
PARTNERS

 

 

 

LIU SKÖVDE

LIU BASEBOLL SOFTBOLL
Läs mer om hur du kan kombinera
baseboll och softboll på gymnasiet!

SPELAR DU PÅ SVENSKA SPEL?

Har du Spelkort och vill stötta
Skövde Saints verksamhet?
KLICKA PÅ BILDEN NEDAN! 

Banner för SVEA 190x150

 

 VÅR KLUBB ÄR VACCINERAD
MOT DOPING

SKÖVDE SAINTS KÄMPAR MOT DOPING I IDROTTEN

 

BÖRJA SPELA MED OSS! 

beeball_bee

 


 

 STÖTTA SKÖVDE SAINTS:Följ baseboll LIVE på


Postadress:
Skövde BSK - Baseboll och Softboll
Rickardsson, Rådmansgatan 7
54145 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info