Hoppa till sidans innehåll

SKADEVI CUP 2022

13 SEP 2022 14:58
ALLA MEDLEMMAR! Vi har fått frågan om att bemanna Komvux under Skadevi Handbollscup 4-6 november! Vi behöver således besked om ni kan ställa upp och ta ett arbetspass, helst två för att lösa in uppgiften
  • Skapad: 13 SEP 2022 14:58

För att lösa uppgiften behöver vi få hjälp av er föräldrar till våra ungdomsspelare, er spelare i våra äldre lag samt ni som är stödmedlemmar. Meddela vilka pass DU kan ta till Ordförande Stefan Harnesk via e-post till This is a mailto link eller via SMS eller WhatsApp till O7O-34O 89 55.


Tack på förhand för att DU ställer upp för klubben!

OBS! För att vi skall kunna lämna besked behöver vi få in anmälningar så fort som möjligt, dock senast söndag 16 oktober - för att i värsta fall snarast tacka nej till möjligheten och ge IFK Skövde HK möjlighet att fråga annan förening!

Arbetsinsatsen ger oss ett välbehövligt tillskott till vår verksamhet. Dessa arbetsinsatsers tillskott gör att vi slipper höja medlemsavgifter eller sälja lotter, hushållsartiklar mm, för att finansiera klubbens breda verksamhet för både killar och tjejer, från nybörjare till elit.

Vi skall hela tiden (dagtid) ha minst två personer på plats som hjälper till med att låsa upp klassrum för de deltagande lagen, hålla rent och fräscht i de gemensamma utrymmena, fylla på toapapper och handtorkpapper i toaletterna, säkerställa att lagen får en trevlig och trygg vistelse.

Första passet på fredagen är iordningställande och uppmärkning av klassrum, förmiddagspasset på söndagen innebär utcheckning av lagen och kontroll att de har återställt och städat klassrumen innan de åker.
Sedan har vi en gemensam städpatrull på söndag eftermiddag som sveper av de gemensamma utrymmena (trapphus, korridorer, toaletter etc). Oftast är söndagspasset klart betydligt tidigare än 15:00!

Arbetsschema Skadevi Handbollscup 2022

Skribent: Stefan Harnesk
E-post: Adressen Gömd

 SKÖVDE SAINTS
PARTNERS

  

circlek.jpg

circlekCITY.jpg

CONTECO.png

Daloc.jpg

Extra Coop.jpg

Stora Coop.jpg

JARNSPISEN.png

Kontors_fixit.gif

ljusexperten.jpg

logo-hero_v.png

Majoren.jpg

meltolit.jpg

Personverktyg.jpg

RGolv.jpg

sisab.jpg

LIU SKÖVDE

LIU BASEBOLL SOFTBOLL
Läs mer om hur du kan kombinera
baseboll och softboll på gymnasiet!

SPELAR DU PÅ SVENSKA SPEL?

Har du Spelkort och vill stötta
Skövde Saints verksamhet?
KLICKA PÅ BILDEN NEDAN! 

 

 VÅR KLUBB ÄR VACCINERAD
MOT DOPING

 

 

VÅR KLUBB ÄR ANSLUTEN
TILL IDROTTSBREVET.SE

logga idrottsbrevet.se 

 

 

BÖRJA SPELA MED OSS! 

beeball_bee

 


 

 STÖTTA SKÖVDE SAINTS:Följ baseboll LIVE på


Postadress:
Skövde BSK - Baseboll och Softboll
Rickardsson, Rådmansgatan 7
54145 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: skovdesaints@skovdes...

Se all info