Hoppa till sidans innehåll

Bra Jobbat! Vad händer nu?

07 APR 2019 22:25
  • Uppdaterad: 07 APR 2019 22:25

Vi som jobbat med cupen under dom senaste månaderna ber att få tacka alla er andra för det fantastiska arbete ni utfört under helgen. VI är ett grymt gäng tillsammans! Ett extra stort tack vill vi rikta till Joel Thunberg, Anders Kylebäck, Jonas Möller, Kristina Aldén, Stig Lindgren och inte minst Clabbe och den nyblivna pensionären Berndt. Att ni ställer upp såhär på ett lag ni inte har personliga kopplingar till är helt otroligt. TACK!

Vad händer då med Team 05 undrar ni kanske? Det undrar vi ledare också. Att 05 ska upp i A-pojk är ett som är säkert men hur och med vilka ledare har vi ingen aning om. Flera av oss har på olika sätt sökt svar på detta. Tyvärr helt utan resultat. Inga beslut har fattats och inga besked är lämnade av dom som bestämmer. Som ett resultat av denna brist på beslut och vägledning väljer vi helt enkelt att fortsätta säsongen till dess någon säger annat. Claes kommer erbjuda träningsmöjligheter måndagar, onsdagar och fredagar. Hur och var meddelas på enklaste vis via föräldrachatten och även i viss mån via kalendern.

Oavsett vad som händer med 05 framöver så passar jag på att på detta vis tacka för mig. Jag har i olika roller följt laget sedan hösten 2010. Såvida man inte har unika kompetenser är det min bestämda åsikt att föräldrar i minsta möjliga mån ska vara ledare i A-pojk. Tack kära kollegor för den tid som har varit. Lars och Nisse - Laget ska skatta sig lyckligt som har ledare som er två som offrar familjetid och arbete för att utbilda andras barn till att bli bättre hockeyspelare.

//Gunnar

Skribent: Gunnar Lindgren
Epost: Adressen Gömd

 

Gräsroten

Sponsor

hockey academin

hockeyettan_logotyp_3

Postadress:
Skövde IK - Ishockey
Billingehovsvägen 5
54142 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500436370
Fax: 0500482117
E-post: This is a mailto link

Se all info