Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


"Ta en för laget" är en ny kampanj från Folkspel där din skytteförening kan vara med och sälja prenumerationer eller digitala bingolotter via sin hemsida, facebook-sida eller via e-post utskick.
 
Idag, torsdag 14 maj, släppte vi ett nytt avsnitt av vårt webb-tv magasin Träffsäkert. Där bjuder vi på ett stort reportage om fältskytte 6,5. Det blir också lite luftskytte från Luleå samt en spännande nyhet från lerduvesektionen.
 

Krisberedskapsveckan 2020

(2020-05-13 12:51)
Denna vecka, 11-15 maj genomförs Krisberedskapsveckan. En lite annorlunda kampanj som anpassar sig efter det läge Sverige är, men som kanske också är viktigare än någonsin för att lyfta människor som en resurs i krishanteringen.
 
Den första april skickade SvSF:s kansli ut en enkät till landets dryga 1000 föreningar. Enkäten behandlade bland annat frågor om medlemsregister, tävlingskalender och utbildning. 426 föreningar svarade och redovisningen finner ni här.
 
Regeringen gav den 20 mars beskedet att ett stödpaket på 500 miljoner kronor avsätts för att kompensera idrottsrörelsen till följd av coronapandemin. RF har uppdraget att fördela stödet till idrottsrörelsen. Ansökan öppnar 1 maj och avslutas 15 maj.
 
Intresset för Bingolotto är stort i dessa tider och som ett led i detta storsatsar Folkspel på digital försäljning i föreningslivet. De erbjuder ett nytt enkelt sätt att tjäna pengar och därför lanserar de nu försäljningen av digitala bingolotter
 
Syftet med denna enkät är att skapa en översikt av de ekonomiska konsekvenser som coronakrisen innebär för idrottsrörelsen. För att delta behöver du ha en adminroll för din förenings IdrottOnline-sida.
 
Ett flertal discipliner har idag, den 23 april, fått uppgraderad skottpoäng. Vi hoppas denna åtgärd ska locka fler skyttar att delta i vårens Kom till skott-tävling med en rimligt god chans att kunna "gå i mål".
 
Vår aktivitetstävling Kom till skott inleds idag, 20 april, och alla som är med i tävlingen har chans att vinna något av de fina priser som vi lottar ut, bl.a kaliber .22 ammunition från Lapua och en brandbox från Scandinavian Safe.
 
Folkhälsomyndigheten har nu gått ut med nya rekommendationer som tillåter match- och tävlingsarrangemang för barn och ungdomar födda 02 och senare, detta under förutsättning att FHM:s allmänna råd och rekommendationer efterföljs nogsamt.
 
Äntligen dags för en ny upplaga av Kom till skott. Tävlingen startar den 20 april men ni kan redan nu anmäla ert lag från föreningen till tävlingen. Allt du behöver för att vara med är Skyttesportappen i din mobil.
 
Försvarsmakten följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt egna kompletterande order i syfte att begränsa smittspridning av Covid-19.
 
Elitidrottsstipendiet är ett samarbete mellan RF och Svenska Spel och ska möjliggöra för den aktiva att kunna kombinera elitidrott och studier efter gymnasiet. Ansök senast den 2 maj 2020.
 
Alla tävlingar och matcher ska ställas in eller skjutas upp. Det är Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer med anledning av förbudet mot sammankomster med fler än 50 personer.
 
Folkspel har tagit fram ett kampanjerbjudande som, utöver ordinarie behållning via deras produkter, kan ge ett extra tillskott till din förening.
 

Postadress:
Skövde JSK - Skyttesport
.
54157 Skövde

Kontakt:
Tel: 0706230342
E-post: skovdejsk@gmail.com

Se all info