Hoppa till sidans innehåll

Skövde TF - Tennis

                                        

Skövde TF Nyheter

 
Passagen genom ishallen är tillfälligt avstängd mellan den 16/11 - 6/12, vi hänvisade till att gå runt hallen för att komma till "vår" entré. Ni går in bakom busshållplatsen, upp för trapporna och till höger.
 
12/6 kommer Skövdes studenter ha utspring på Billingehov. 8,00-14,40. Av den anledning så kommer vi under fredagen inte att kunna använda passagen genom Billingehov. De som parkerar på den stora perkeringen behöver gå runt. Även under V.25-27.
 
Kika här för sommarens sportkollo! Var med och ha en aktiv sommar! :)
 
Vi har under en tid upplevt att vi har problem med att en del inte får våra mail. Är du kursdeltagare eller har försökt nå kansliet och inte får mail/svar. Kontakta gärna oss och meddela att du är en utav de som inte får mail. This is a mailto link
 
Se här för sommarens träningstider, träningarna startar V.20 och löper till V.26, samt V.32-34. Vill du anmäla dig till höstens kurser så kan du göra det redan nu.
 
Vår käre idrotts- och lagkamrat, tillika hedersmedlem och föreningsordförande, Sven-Erik Dahlberg har lämnat oss. Vi saknar dig mycket men minns dig samtidigt med glädje och tacksamhet.
 
På den internationella kvinnodagen spelades Kvinnodagensdubbel 2020. Enbart kvinnor deltar och detta är en utav våra populäraste motionstävlingar under året. Årets segrare blev Annika Wahlroos med 26 insamlade game, Grattis Annika!
 
Verksamhetsberättelsen för året 2019 är nu officiell, klicka på länken nedan för att läsa. En rättelse är gjord den 22/3-2020(avsnitt junior- och vuxenverksamhet 2019)
 
Skövde TF följer rekommendationer kring Coronaviruset från Svenska Tennisförbundet, Riksidrottsförbundet och Folkhälsomyndigheten. För närvarande (2/4-2020) fortsätter träningarna som vanligt.
 
Skövde TF bjuder in medlemmarna till Årsmötet tisdag den 17 mars i tennishallen. Se bifogad fil för mer information.
 
 
Lördagen den 25 januari arrangerade Skövde kommun Idrottsgalan 2019. Meya Himmer var nominerad och vann priset "Årets Kvinnliga Unga Ledare" för året 2019.
 
 
Sammanställningen för motionstävlingarna som spelats under 2019 är färdig. Årets Motionär 2019 blev Waldemar Skiba med totalt 78p. Grattis Waldemar och bra kämpat övriga deltagare. Nu laddar vi för 2020.

Postadress:
Skövde TF - Tennis
Billingehovsvägen 7
54142 Skövde

Kontakt:
Tel: 0500435752
E-post: This is a mailto link

Se all info