Hoppa till sidans innehåll

Kalmar Triathlon

05 AUG 2010 21:31
Kalmar Triathlon avgjordes med fyra deltagare från klubben i helgen. Tre nybörjare och Javier, som gjorde det för andra gången.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:14

Richard gjorde en bra simning och en planenlig cykling, men fick tyvärr problem med ryggen, beskrivet som två knivar i njurarna, på avslutande löpningen. Han kämpade dock starkt och tog sig i mål på tiden 12:49. Han var uppenbart och välförtjänt nöjd med sin insats och såg pigg ut på kvällen och dagen efter.

 

Erik tog sig runt på 12:53.

 

Också jag, ganska nöjd med mina 10:13. Tävlingen var såhär i efterhand rolig, och jag kommer förmodligen ge det fler försök. Så Javi, vill du vara klubbrekordhållare länge till gör du nog bäst i att träna ordentligt!

 

Grattis till bra prestationer! Och tack för stödet utmed banan, ni som var där och hejade, det var en viktig del av upplevelsen.

 

Och just det, Stefhan var grym på fredagens sprint, 2a i tuff konkurrens. Kul att se! Och just det igen, Ida, nytt personligt rekord och under 11 timmar, mycket bra!

 

Lite bilder också. Alla tre är tagna av (och snodda från, hoppas det är ok) duktiga stjärnfotografen Evelina Käll. Tack Evelina!

 

1. Simstarten. Mäktig.

 

2. Jag på växling mellan sim och cykel.

 

3. Javier på cykeln.

 

 

Skribent: Jonas Andersson

Motoriken

 

teamsportia

af_logotype_final

www.fit-forlife.se www.skatanosvalan.se

Postadress:
Skövde TK - Triathlon
Kerstin Lantz, Ekängsvägen 7
54141 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: skovdetriathlonklubb...

Se all info