Hoppa till sidans innehåll

Skövde Triathlon


Skövde triathlon består av ca 40 aktiva medlemmar och bedriver organiserad träning 3-4 gånger i veckan samt under sommarhalvåret ytterligare 1-2 gemensamma pass i veckan.

Klubben är ansluten till Svenska triathlonförbundet.

Under vinterhalvåret består den organiserade gemensamma träningen främst av 3 simpass inomhus på Arenabadet samt 1 löppass i veckan. (för att deltaga i de gemensamma simpassen inomhus, bör du kunna simma minst 100m frisim/crawl)

Under sommarhalvåret simmar vi i första hand utomhus i sjö samt utökar med 1-2 pass i form av löpning och landsvägscykling.

 

Vid simpassen utomhus är alla intresserade välkomna att deltaga gratis! Ta kontakt via hemsidan! Du bör då kunna simma frisim/crawl

 

I klubbens regi anordnas årligen 1-2 träningstävlingar samt ett träningsläger, träningslägret oftast under ett förlängt veckoslut.

Klubben jobbar för att främja ett gott kamratskap och god tävlingsanda.

Klubben har en stor bredd med allt från Världsmästare i triathlon till den som endast deltager i träningen för att få en varierad motionsform i trevligt sällskap.

Bli medlem!

Vi i Skövde Triathlonklubb vill gärna bli fler. Är du intresserad av att prova på triathlon, klicka på fliken "Bli medlem" uppe till vänster på hemsidan och tveka inte att kontakta klubben på e-postadress This is a mailto link för mer information. Du är välkommen oavsett idrottsbakgrund och mål. Ett intresse för, eller en nyfikenhet på vår idrott är allt som krävs. 

 

Vi finns på facebook!

Uppdaterad: 09 DEC 2017 12:46

Motoriken

 

teamsportia

af_logotype_final

www.fit-forlife.se www.skatanosvalan.se

Postadress:
Skövde TK - Triathlon
Kerstin Lantz, Ekängsvägen 7
54141 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: skovdetriathlonklubb...

Se all info