Hoppa till sidans innehåll

Avslutning 2016


Idag var det avslutning för våra barn- ungdomslag i samband med damernas match. Ca 225 barn- och ungdomar tittade på matchen, fikade och hejade på Skutskärs IF/FK´s damlag. I halvlek fick alla gå ut på planen och ta emot medaljer, en lång rad med barn blev det.

 

Torstens minnesfond:

Torstens minnesfond är grundat till minnet av eldsjälen Torsten Stridh. Utmärkelsen går årligen till en pojk- och en flickspelare i Skutskärs IF/FK som har gjort en extra bra insats under året, men som framförallt är en god lagkamrat och ambassadör för föreningen.

Stipendier från Torstens minnesfond delades ut under avslutningen och gick i år till:

Simon med motiveringen: Simon är en ung talang som utan att visa rädsla klivit in mellan stolparna i herrserien då han inte stått i sitt eget lag. En idrottskille som gillar både fotboll och hockey.

Samt till Julia & Nora med motiveringen: Nora och Julia är tjejer som brinner för fotbollen. Alltid glada och fulla av energi. Spelar de inte match själva med sitt lag f-05 hittar man dem ofta nere på IP för att heja fram något av föreningens andra lag. De har utan tvekan hoppat in och hjälp äldre lag då de saknat spelare.

 

Uppdaterad: 16 JAN 2017 10:02 Skribent: Johanna Vandér
Epost: Adressen Gömd

SKUTSKÄRS IF FK PÅ FACEBOOK

 

 

Postadress:
Skutskärs IF FK - Fotboll
Mimmi Wange, Färjevägen 32
81441 Skutskär

Besöksadress:
Idrottsvägen 11
81432 Skutskär

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info