Hoppa till sidans innehåll

Vad är Skuttunge supporterklubb?


Medlemmarna i Skuttunge Supporterklubb är tjejer i alla åldrar som har olika talanger och kompetenser. I Supporterklubben träffas vi en gång i månaden för att se vad som är på gång just nu och lite längre fram.

Kombinationen av att ha roligt och umgås tillsammans samtidigt som vi bidrar till att ge lite "guldkant" till ledare och ungdomar i Sportklubben är för oss som är med drivkraften! Varje insats behövs brukar det stå i många sammanhang och det är inte något undantag ifrån vår verksamhet i Supporterklubben. Alla bidrar med den tid och kunskap som passar en själv!

Det bästa är att allas insatser bidrar till att vi kan ha en levande Skuttungebygd med både kiosk, midsommarfirande, lucia och julauktion.

Vi behöver bli fler och gärna tjejer med barn som är på väg att vara aktiva i Sportklubben eller som redan är igång. Se det som ett tillfälle att lära känna människorna som är runt omkring dig vid fotbollsplanen, vid Lillskutt, skolan eller bygdegården samtidigt som vi gör en insats för våra barn och ungdomar.

För Skuttunge Supporterklubb
Marie Johansson

Kontakta gärna ordförande Johanna Lidén, telefon 018-37 44 22

Uppdaterad: 06 JAN 2014 15:52 Skribent: Julia Nyberg
E-post: This is a mailto link
 
   SSKs policydokument 
     > Ungdomspolicy 
 
Du är besökare nummer 
räknare
Besöksräknare
startad 2008-12-19
 
free counters
FlagCounter startad 2010-05-24
   
 

Postadress:
Skuttunge SK
Anna-Carin Andersson, Kättgrind 15
74371 Björklinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: acandersson72@gmail....

Se all info