Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
26 september 2010 07:26 av BiK

Lycka till

Så är dagen kommen då det skall avgöras. De har varit en vecka med turbulens och på många håll finns det röster som inte kommit fram. Lär hela Slätthög denna dag höras och alla som kan åka till Lessebo kommer fram, för att se bolluslingen rulla in i rätt mål och Dé gröné når sitt mål för denna säsong. Ja då blir det efteråt jubelsång.

22 september 2010 08:00 av BiK

Lessebo – Slätthög 26/9 kl.15,00 Lessebo IP

Gastkramande vecka både utanför som på planen råder denna vecka i vårt land. Klockan tickar långsamt men det kommer att finnas vinnare och förlorare när klockan är slagen. Vem som blir hjälte och vem skall bli syndabock ja detta är frågan som får sin upplösning när alla röster gjort sitt och spelarna på den gröna mattans schackbräda gjort schack matt på sina motståndare. I valet kan det finnas olika åsikter om färgen men det finns bara en färg i våra hjärtan på lördag DÈ GRÖNÈ

19 september 2010 18:56 av Sven-Åke

Sömnlös vecka

Varför ska det behöva bli så spännande !! Nu gäller det verkligen att mobilisera i mötet mot Lessebo, "grönställ på".

19 september 2010 18:52 av Sven-Åke

Poängavdrag

Problemet är bara att man måste skicka in protest till SmFF inom 7 dagar efter match

19 september 2010 18:40 av BiK

Rysare inför sista omgången

Tvi , tvi törs knappt sitta och spekulera om sista omgången utgång egentligen. Det finns bara två lag som egentligen inte har något att spela för mer än äran. Dessutom ett lag som vaken kan eller får kvalspela som kan räknas bort. För övriga lag är en vinst eller förlust helt avgörande för deras placering.
Alvesta, Bredaryd, Värnamo, o Lammhult någon tar elitplatsen eller kvalplatsen
Hånger, Slätthög, Hinneryd, Lessebo o Virestad en av dessa ramla ur och en får kvalspela

19 september 2010 18:19 av BiK

Inga roliga resultat

Sandbro – FC Växjö 2 – 7
Bredaryd – Lessebo 0 – 1
Alvesta – Värnamo 1 – 1
Virestad – Torpa 4 – 1
Sista omgången kommer att avgöra topen och bottenstriden så skall det egentligen vara men ingen önskar själv befinna sig i den kanske

19 september 2010 13:52 av BiK

Nya poängavdrag på G kanske?

Nu hävdar Bredaryd på sin hemsida i ref efter BIK - LAmhult att det kan vara fler matcher där FC Växjö, använt sig av avstängda spelare i ett par matcher alltså inte bara en match.
http://www.laget.se/public_lag/public_popup.asp?name=BIK_SENIOR&id=29783&p1=referat&item=1549799

18 september 2010 22:02 av BiK

Tur i spel

Alla önskade vi det blev en vinst och detta en 3 poängare det blev fast det var på fel spel det blev och knappast någon tröst blir den lilla vinsten som inte räcker till nya skor och några utsvävningar. Får Henrick till nästa träning ösa ut vinsten och växla den till en ”tia” istället och en ny chans på skrapet

18 september 2010 21:54 av BiK

Vi hade åtminstone tur med vädret

Efter en liten tripp på 40 mil och 5 timmars körning i ihållande regn blev det uppehållsväder under matchen fast detta hjälpte föga blev det en svidande förlust och söndagen ovissa resultat både i valet som i kampen att undvika kvalet lär vi svettas lite till mans framåt eftermiddagen och kvällen.

18 september 2010 10:10 av Sven-Åke

HIF

Du får väl frångå principen :-) . Det känns bättre att spela 17.00 och på Norremark än att det hade blivit vattenpolo på Hultavallen. Var där och kollade igår kväll, klarvatten på stora delar av planen samt att den är så mjuk att det blivit rugby dessutom.

 Highend Paintball i Växjö

www.idrottsplats.se

Svensk Idrottsplatsnostalgi

 

 

Postadress:
Slätthögs BOIF - Fotboll
c/o Dick Strömberg, Villagatan 16
34037 Torpsbruk

Kontakt:
Tel: 0705577172
E-post: This is a mailto link

Se all info