Hoppa till sidans innehåll

Trönninge - Slöinge A 0-5

2016-08-25 14:30
Första halvlek börjar lite nervöst.
  • Uppdaterad: 2016-08-25 14:41

Trönninge BK – Slöinge GoIF Första halvlek börjar vi lite nervöst. Vi har långt mellan olika lagdelar. Vi arbetar mycket individuellt och inte tillsammans i både offensiven samt defensiven. Jag vet inte om vi är nervösa eller var det beror på men vi slår bort många enkla passningar trots att i vi nte har någon större press på oss. Jag tycker att Trönninge BK spelar fin fotboll och försöker rulla. De känns trygga och behärskade i sitt spel. Trots att de har mer possession än oss och rullar mycket skapar de inte särskilt många farliga lägen. 0-0 i halvtid.

Till andra halvlek gör vi några förändringar och pratar om att krympa avståndet mellan lagdelarna samt att vi ska vara mer kompakta centralt. Vi startar andra halvlek mycket bra, då får vi direkt självförtroende och blir tryggare med boll. Vi börjar rulla mer och skapa längre samt mer organiserade anfall. Vi tar ledningen genom ekan. Ekan tar den löpningen som vi vill och Admir slår den på ytan, Ekan tar den direkt på Volley och 0-1. Bra klass på detta mål. Efter 0-1 står matchen och väger lite, men 0-2 kommer genom Admir då Fidde spelat fram honom i boxen. Efter 0-2 så rinner det iväg lite eftersom Trönninge BK inte har orken att stå emot. Ali gör ett piggt inhopp och gör välförtjänt 0-3 genom ett distinkt avslut strax utanför boxen. 0-4 tillkommer genom Admir, Edin spelar bollen till Ali som befinner sig i offsideposition Ali gör inget som påverkar spelet. Admir löper sig fri från backlinjen och gör mål. 0-5 Kommer till genom att Ali driver upp bollen längs kanten och slår in den i Boxen, och tro det eller ej så gör Armin mål med Högerfoten.

Om vi ska summera matchen så tar med oss andra halvlek. Vi spelar fin fotboll och har många bra kombinationer. Tycker även att det är starkt att hålla nollan samt göra fem mål. Men vi måste försätta vara ödmjuka och jobba extremt hårt i framtiden. En parantes Axel gör många vackra och bra räddningar, han blev skadad och Ludde hoppar in och gör ett mycket bra jobb!

0-1 Erik (Admir), 0-2 Admir (Fidde), 0-3 Ali, 0-4 Admir (Edin), 0-5 Armin (Ali)

Skribent: Admir Rahmanovic

    falkenbergs_sparbanklogo       

   Gå med i gräsroten här

21l8h93 kopiera

 

   Slöinge GoIF på Facebook

 

           Våra sponsorer

falkenbergs_sparbanklogo

 

MTA Bygg

 

Berte

 

          siaglass

 

    Slöinge trä

 

huvud_logo.png

Namnlöst-1 kopiera

 

   Övriga sponsorer ser vi här

Postadress:
Slöinge GOIF - Fotboll
Skansgatan 7
31168 Slöinge

Besöksadress:
Idrottsvägen
31168 Slöinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info