Hoppa till sidans innehåll

Slöinge GOIF- Sperlingsholm

19 JUN 2016 19:18
(1-1 i paus)
  • Uppdaterad: 27 JUN 2016 22:48

Slöinge GOIF- Sperlingsholm 2-2
Lite Seg inledning för vår del. Gästerna börjar bäst, de är mer aggressiva och har ett högre bolltempo än oss. Detta resulterar i underläge för oss 0-1. Deras ytterspringare driver upp bollen och letar skottläge. Till slut får han till ett drömskott upp i krysset. Helt otagbart för Axel. Vi var lite passiva i pressen när han leta lucka för skott. Men samtidigt var det långt utifrån samt inte centralt och därför kan jag inte säga så mycket om målet. Bra prestation av deras ytter.
Efter detta rycker vi upp oss. Vi får upp bolltempot, vi går dit i närkamperna samt värderar bra. Vi skapar några halvfarliga chanser och målet hänger i luften. Innan matchen pratade vi om att när Axel har bollen måste vi vara snabba med att erbjuda honom spelalternativ.
Med detta i bakhuvudet så stack Simon och Admir i Djupet, Axel skjuter ut bollen som studsar över deras försvarare. Simon får ett friläge som han förvaltar på bästa sätt. Han gör det som vi har pratat om och sätter bollen enkelt vid sidan om målvakten i mål. Tycker att det var hög klass på avslutningen. 1-1
I paus pratar vi om att fortsätta spela som vi gjorde i slutet av första halvlek. Jag tycker att vi är det bättre laget första 20 min i andra halvlek. Vi ligger rätt i försvaret, vi värderar bra i omställningarna och är riktigt nära på att göra flera mål. Det handlar om marginalerna när vi spelade in bollen i boxen.
Till slut får vi utdelning. Filip driver upp bollen och utmanar flera spelare som han tar sig förbi. Han spelar ut bollen till Jon som tar med sig den och spelar in den i boxen. Admir hugger som en cobra i boxen och 2-1 är ett faktum. Mycket vackert mål som genomsyrar våra anfallsmönster.
Efter ledningen försöker vi hålla undan, men det är svårt gästerna trycker verkligen på. De har några riktigt duktiga spelare som vi försöker hålla i schack. De lyckas även reducera och göra 2-2. De kommer runt på kanten och slår in bollen som tar på någon i boxen och går in i mål. Jag tycker att vi har lite otur vid målet. Vi står rätt i positioner när de spelar in bollen, men när den kommer med så hög fart är det svårt och göra något åt detta. Tycker att 2-2 är ett rättvist resultat. Båda lagen hade tillräckligt med chanser att avgöra.

Skribent: Admir

    falkenbergs_sparbanklogo       

   Gå med i gräsroten här

21l8h93 kopiera

 

   Slöinge GoIF på Facebook

 

           Våra sponsorer

falkenbergs_sparbanklogo

 

MTA Bygg

 

Berte

 

          siaglass

 

    Slöinge trä

 

huvud_logo.png

Namnlöst-1 kopiera

 

   Övriga sponsorer ser vi här

Postadress:
Slöinge GOIF - Fotboll
Skansgatan 7
31168 Slöinge

Besöksadress:
Idrottsvägen
31168 Slöinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info