Hoppa till sidans innehåll

Hälsa


Söderhamns OK har gått in som oberoende distributör så vi medlemmar kan handla hälsoprodukter o samtidigt stödja klubben.

Gå in på www.kyani.net, tryck på köp. Ange klubbens distnr: 388738.

Därefter är det bara att handla. Ni får 10% rabatt och 30 dgr nöjd kund garanti.

STÖD SOK och må bättre. Frågor besvaras av Kicki 0702213504

 

Kort beskrivning av produkterna (hämtad från kyänis hemsida)

------------------------------------------------------------------------------

Kyäni Sunrise™

SunriseDet vilda blåbäret i Alaska är en av de mest kraftfulla källorna till antioxidanter på jorden. Det hårda klimatet med extrema temperaturer och långa perioder av solljus och mörker har bidragit till att skapa de fantastiska egenskaperna hos detta märkliga men föga kända bär.

De bästa morgnarna börjar med Kyäni Sunrise
Din kropp är konstruerad för att absorbera näringsämnen som ger dig bränsle till ditt aktiva liv. När du börjar dagen med 1 oz av Kyäni Sunrise, får du inte bara njuta av välsmakande Wild Alaska Blueberry utan 10 andra utvalda näringsrika växter till: Concord-druvor, röda hallon, blåbär, granatäpple, Aloe Vera, noni, tranbär, goji, druvkärna/druvskal och bipollen.

Några läckra gram per dag ger det dagliga rekommenderade intaget av vitaminer och mineraler som din kropp behöver.

Läs mer på https://www.kyani.net/public/eu/sv/products/sunrise

 

 

 

 

Kyäni Sunset™


SunsetVid slutet av dagen behöver kroppen reparera och återhämta sig.

Kyäni Sunset är den enda produkten på marknaden som kombinerar den starkaste formen av vitamin E med Omega-3 fettsyror i en kraftfull produkt.

 

Fördelarna med Omega-3 har varit kända i många år. Men att hitta en ren källa som ger den effekt och styrka som du förväntar dig har varit svårt ... fram till idag. Omega-3 i Kyäni Sunset kommer från vild Sockeye-lax från Alaska, som innehåller den renaste Omega-3 som finns. Bara det gör Sunset till ett kraftfullt komplement till din kost.

Läs mer på https://www.kyani.net/public/eu/sv/products/sunset

 

Kyäni Nitro Xtreme™

Ledande inom hälsa och livskraft

NitroXtremeWebMed det banbrytande Nitro Xtreme sätter Kyäni en ny standard för andra tillverkare. Nitro Xtreme…

Nitro Xtreme baseras på Nobelprisvinnande forskning om hur viktig kväveoxiden är för kroppen. Nitro Xtreme innehåller ett extremt kraftfullt extrakt från nonifrukten.

Nonifrukten härstammar från Sydostasien och öarna i Söderhavet där den i generationer har används på grund av sitt näringsvärde och sina medicinska egenskaper. Noniextraktet anses förbättra kroppens produktion av kväveoxid. Kväveoxid tros vara en av de viktigaste signalsubstanserna i kroppen och är en av de molekyler som det har forskats mest om de senaste åren. Nitro Xtreme har också berikats med CoQ10, magnesium, zink, krom och niacin. Den här unika produkten från Kyäni kommer att ge dig allt det stöd du behöver för att prestera till max.

 

Läs mer på  https://www.kyani.net/public/eu/sv/products/nitroxtreme

 


Uppdaterad: 13 JAN 2012 21:47
Skribent: Per-Erik Modig

DSC_3215 (2)

folk

Postadress:
Söderhamns OK - Orientering
Postbox 105
82623 Söderhamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info