Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


God Jul & Gott Nytt År

(2021-12-23 12:00)
Vi vill önska er alla ledare, arrangörer, tränare, funktionärer, aktiva, partner och föräldrar, ett Stort Tack och en Riktigt God Jul och Gott Nytt År. Utan er ingen triathlon! Tack!
 
Varmt välkommen till Svenska Triathlonförbundets årsmöte 2022 som kommer att hållas lördagen 19 mars på Scandic Crown i Göteborg. Inbjudan med mer information kommer senare.
 
Vi söker er som vill vara Sweden Triathlon Ambassadörer 2022!
 

Anmälan öppen för 2022

(2021-12-07 14:00)
Nu är anmälan äntligen öppen till samtliga deltävlingarna för Svenska Triathloncupen 2022. Fram till och med den 20 december har vi finfina erbjudande på startavgifterna. Ta de av all info nedan.
 
Du är varmt välkommen att delta på nästa tillfälle som även är årets första digitala idrottscafé. Den 10 februari är det som gäller och då gästas vi av parafriidrottaren Gunilla Wallengren. Varmt välkommen att anmäla dig!
 
Svenska Triathloncupen 2022 är nu spikad och vi kan med glädje och spänning inför kommande säsong presentera totalt fem deltävlingar för STC 2022.
 
Lördag den 19 mars 2022 är det dags för Svenska Triathlonförbundets årsmöte där förbundsstyrelsen för nästa verksamhetsår ska väljas. Genom att nominera en kandidat kan din förening vara med och påverka utvecklingen för svensk triathlon.
 
Silver-Tilda! Stort grattis säger vi till Tilda Månsson som återigen imponerar stort och denna gången vinner hon Junior VM silver i Quarteira, Portugal.
 

Svenska Mästerskap 2022

(2021-11-04 16:00)
Hit kommer våra Svenska Mästerskap 2022 – Arlandastad, Borås, Linköping, Vansbro och Stockholm.
 
Stort Grattis till vår underbara Lotta Johansson som under gårdagen tilldelades den fantastiska utmärkelsen och priset "World Triathlon Women's Committee Award of Excellence 2021" från World Triathlon under en digital konferens.
 
För dig som vill kombinera en satsning på triathlon med studier på gymnasienivå finns flera alternativ. I Motala finns sedan flera år ett Riksidrottsgymnasium (RIG) och vi har även Nationell Idrottsutbildning i triathlon (NIU) på fyra orter.
 
Höstterminen är nu igång och med det vill vi presentera vår nya NIU-tränare på Väsby Nya Gymnasium, Johan Andersson. På gymnasiet har eleverna möjligheten att läsa ämnet specialidrott med inriktning på triathlon där Johan nu är ansvarig tränare.
 
Under sommaren och hösten 2021 har RF-SISU tillsammans med Svenska triathlonförbundet skapat ett SF-specifikt projekt med fokus på föreningsutveckling.
 
Idag den 29 september tas en rad av de restriktioner som påverkat idrotten bort och idrottsrörelsen kraftsamlar nu tillsammans för en återstart. Som vi har längtat till gemenskap, skratt, kompisar och träning tillsammans!
 
I lördags avslutades säsongen med Duathlon SM som även var finaltävlingen av Svenska Triathloncupen 2021. Arrangörer för helgen var Väsby SS Triathlon och vi kunde inte bett om en bättre avslutning av säsongen inne på Arlanda Test Track.
 

Postadress:
Söderhamns Skärgårds MSF - Triathlon
Per-Erik Modig, Abrahambäckg 3
82639 Söderhamn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: per-erik.modig@itmed...

Se all info