Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen 2022


Ordförande: Brita Johansson Cerderblad (1 år)

Vice ordförande: Johanna Josefsson (2 år)

Kassör: Marie Malm (1 år)

Sekreterare: Maria Andersson (1 år)

Ledamot: Emma Persson (1 år)

Ledamot: Nina Nilsson (2 år)

Suppleant: Esther Olsson (2 år)

Suppleant: Kristina Gratte (1 år)

Ledamot/SMURF: Alice Pettersson (1 år)

 

 


 

Vi i styrelsen:

Brita Johansson Cederblad

 

Jag är ordförande och medlem i föreningen sedan 2015. Jag red som ung, nu är jag supporter till dotter Stina och hennes superponny Mumse och härliga häst Shadow. Med allt vad det innebär från mockning till delad glädje när allt fungerat bra!

 

Johanna Josefsson

Jag heter Johanna Josefsson och är vice ordförande i Södermöre RF. Hästar har alltid varit mitt stora intresse och när jag var yngre tävlade jag hoppning. Nu har vår dotter börjat rida och hon har en c-ponny och en d-ponny som vi hjälps åt att träna och rida. Mitt intresse i klubben är framförallt att vi hobbyryttare ska träffas och rida tillsammans. Jag och min dotter har även ett gäng yngre barn som kommer till oss och får pyssla i vårt stall.

 

Marie Malm

Aktiv i föreningen sedan 2002 och kassör i drygt 10 år. Jobbar på kommunens ekonomiavdelning i Mörbylånga. Använder stallet som min friskvård där jag hjälper min idag vuxna dotter med sin westernhäst. Eller bara tar en promenad. 

 

Maria Andersson 

Är sedan några år tillbaka sekreterare i Södermöre Ryttarförening. Jobbar som personlig assistent samt driver eget som hästfysioterapeut. Har två egna hästar, en islandshäst och ett varmblod, och gillar ett naturligt hästtänk.  

 

  

Emma Persson

 

Jag har varit aktiv i föreningen i många år men har under det senaste året haft ett uppehåll då jag studerat på annan ort. Nu är studierna klara och jag kan titulera mig som Agrotekniker. Jag har ett stort hästintresse, idag har jag en storhäst på 13 år och en ponny på 1 år.
Jag ser mycket framemot min tid i styrelsen.

Nina Nilsson

Esther Olsson 

Kristina Gratte

 

Uppdaterad: 13 SEP 2018 16:00 Skribent: Maria Andersson

 

vi tar kampen

Sponsorer

Postadress:
Södermöre RF - Ridsport
Brita J Cederblad, Krankelösa 350
38892 Ljungbyholm

Kontakt:
Tel: 0705446046
E-post: This is a mailto link...

Se all info