Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen 2018


Ordförande: Brita Johansson Cerderblad (1 år)

Vice ordförande: Johanna Josefsson (1 år)

Kassör: Marie Malm (2 år)

Sekreterare: Maria Andersson (2 år)

Ledamot: Annika Råk (2 år)

Ledamot: Nina Nilsson (1 år)

Suppleant: Anders Persson (2 år)

Suppleant: Linda Simonsson (1 år)

Ledamot/SMURF:Ebba Råk (1 år)

 

 


 

Vi i styrelsen:

Brita Johansson Cederblad

 

Jag är ordförande och medlem i föreningen sedan 2015. Jag red som ung, nu är jag supporter till dotter Stina och hennes superponny Mumse och härliga häst Shadow. Med allt vad det innebär från mockning till delad glädje när allt fungerat bra!

 

Johanna Josefsson

Jag heter Johanna Josefsson och är vice ordförande i Södermöre RF. Hästar har alltid varit mitt stora intresse och när jag var yngre tävlade jag hoppning. Nu har vår dotter börjat rida och hon har en c-ponny och en d-ponny som vi hjälps åt att träna och rida. Mitt intresse i klubben är framförallt att vi hobbyryttare ska träffas och rida tillsammans. Jag och min dotter har även ett gäng yngre barn som kommer till oss och får pyssla i vårt stall.

 

Marie Malm

Aktiv i föreningen sedan 2002 och kassör i drygt 10 år. Jobbar på kommunens ekonomiavdelning i Mörbylånga. Använder stallet som min friskvård där jag hjälper min idag vuxna dotter med sin westernhäst. Eller bara tar en promenad. 

 

Maria Andersson 

Är sedan några år tillbaka sekreterare i Södermöre Ryttarförening. Jobbar som personlig assistent samt driver eget som hästfysioterapeut. Har två egna hästar, en islandshäst och ett varmblod, och gillar ett naturligt hästtänk.  

 

Annika Råk

 

Nina Nilsson

  

Anders Persson

 

Linda Simonsson 

Är suppleant i föreningen. Jobbar som ledningsansvarig sjuksköterska på Akutkliniken. Stort hästintresse sedan länge, brinner främst för att träna för instruktör och hobbyridning.

  

Ebba Råk 

Jag heter Ebba Råk och är ordförande i Smurf. Jag började rida när jag var 6 år och har sedan dess ridit regelbundet. För tre år sedan köpte vi min häst Sigge. Vi tycker om att träna och galoppera i skogen. Vi tävlar även hoppning lite ibland. För oss är det viktigast att har kul tillsammans!

 

Uppdaterad: 13 SEP 2018 16:00 Skribent: Maria Andersson

 

vi tar kampen

Sponsorer

Postadress:
Södermöre RF - Ridsport
Brita J Cederblad, Krankelösa 350
38892 Ljungbyholm

Kontakt:
Tel: 0705446046
E-post: This is a mailto link

Se all info