Hoppa till sidans innehåll

Viktig information för juniorer och föräldrar inför Bronco brawl!

22 APR 2014 21:03
Hej alla juniorer och föräldrar!

Här kommer VIKTIG information kring helgens stora event BRONCO BRAWL.Det blir tidig morgon på söndag - klockan 08:20 ska vi vara på plats på Bro IP. ( sök Eniro; Ginlögs väg, BRO, Upplands-Bro)Vi som åker lite söderifrån (Hölö, Järna & Nykvarn) möts upp kl. 07.00 på Mac Donalds i Moraberg. De som åker själva ska meddela oss här via FB. Samma sak om ni behöver skjuts!Turneringen avslutas cirka 18.00 (INTE 16.00 som var beskedet vi fick först).Mat kommer att finnas till försäljning på plats. Varmkorv, pastasallad mm. och dryck. Det kommer även att finnas en kiosk så ta med kontanter. Telge Truckers kommer att bidra med ostfralla och dryck samt frukt till alla våra deltagare. Kaffe till ledare.Vårt mål med denna turnering är att komma iväg och göra något nytt och spännande tillsammans och framför allt - HA ROLIGT!1......2.......3......TRUCKERS!!!
  • Skapad: 22 APR 2014 21:03

Hej alla juniorer och föräldrar!<br>
Här kommer VIKTIG information kring helgens stora event BRONCO BRAWL.


Det blir tidig morgon på söndag - klockan 08:20 ska vi vara på plats på Bro IP. ( sök Eniro; Ginlögs väg, BRO, Upplands-Bro)<br>

Vi som åker lite söderifrån (Hölö, Järna & Nykvarn) möts upp kl. 07.00 på Mac Donalds i Moraberg. De som åker själva ska meddela oss här via FB. Samma sak om ni behöver skjuts!

Turneringen avslutas cirka 18.00 (INTE 16.00 som var beskedet vi fick först).<br>

Mat kommer att finnas till försäljning på plats. Varmkorv, pastasallad mm. och dryck. Det kommer även att finnas en kiosk så ta med kontanter. Telge Truckers kommer att bidra med ostfralla och dryck samt frukt till alla våra deltagare. Kaffe till ledare.<br>

Vårt mål med denna turnering är att komma iväg och göra något nytt och spännande tillsammans och framför allt - HA ROLIGT!

1......2.......3......TRUCKERS!!!<br>

Skribent: Patrik Olsson

Postadress:
Södertälje AFK - Amerikansk Fotboll
Box 337, Ängsgatan 33
15124 Södertälje

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@telgetruck...

Se all info