Hoppa till sidans innehåll

Träningsprogram

27 MAJ 2016 15:46
Onsdag 25 maj kl. 18:00 kommer SIF Skidors Träningsprogram att presenteras. Vi träffas i Fysiolabbets lokaler på Forskargatan 20B byggnad 219.
  • Skapad: 27 MAJ 2016 15:46

Nu gör vi i SIF Skidor ett försök till en ”seriös” satsning att skapa en unik träning för alla – ja, vi menar alla – från de som åker skidor för sin rekreation till elitmotionärer. Vi har nu tagit fram ett träningsprogram med olika nivåer, där vi har en nivå som passar för alla, och vi kan erbjuda ”professionell” och individuell hjälp till deltagarna under hela träningsårets perioder. Träningen sker dels under träningskvällar, dels i egen regi men även i det senare fallet har man nytta av att veta HUR man ska träna. 

Oavsett ambitionsnivå kan alla ha nytta av att träna på ”rätt” sätt. Man ska kunna träna utan att skada sig. Man vill träna så att man får maximal träningseffekt. Alla har begränsad tid för träning och att då träna på ett tidseffektivt sätt har alla nytta av. Man vill bli lite bättre helt enkelt utan att anstränga sig alltför mycket. Sen är det förstås roligare att åka skidor när man känner sig vältränad och också märker att det går fortare i spåret. Och – inte minst – har man nytta av att kunna förbättra sin skidteknik. Allt detta, och mycket därtill, kommer man att kunna lära sig om man deltar i programmet. 

SIF Skidor bjuder nu in till en informationsträff om Träningsprogrammet. Vi vill informera om det program vi jobbat fram och undersöka intresset för att delta i det. Det är förstås kostnadsfritt att komma på informationen men ett deltagande i programmet kommer att kosta en liten slant. Ett ”pröva på” tillfälle under någon av de organiserade träningarna erbjuder vi till de som tvekar. De intresserade som inte är med i SIF går förstås med i klubben. Man behöver inte vara medlem för att komma på informationsträffen. Anmäl er dock via FB eller med e-post i god tid så att vi vet hur många som kommer. 

Vi som jobbat med detta är Peter Ahlvik, Jonas Alwin och Stig Siljebrand.

Skribent: Johannes Neelissen
Epost: This is a mailto link

find-us-on-facebook

 

logo_talje_mark

Stevos

 

Antal unika besök säsong 2019-2020 (med start 19 september 2019):

besöksräknare
besöksräknare

 

Kontakta webbansvarig

Postadress:
Södertälje IF - Skidor
Skidsektionen, Box 95
15121 Södertälje

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info