Hoppa till sidans innehåll

Stockholms ishockeyförbund


Rätt mailadress är uppdaterat i annonsen
 
Är du idrottsintresserad och trivs du i en omväxlande och händelserik miljö? Söker du utmaningen i att hitta lösningar? Är du en lagspelare som brinner för att ge service? Då kan det vara dig vi söker!
 

Distriktsmästerskap 19/20

(2019-06-04 14:08)
Här finner ni info gällande DM för kommande säsong. Rör spelare U16-U14 samt FA
 
Nu på fredag 7/6 stänger vi för anmälan till PZ och DM.
 
En modernare syn på träning och tävling. Matchen är en del av träningen och ingår i hockeyutbildningen, men matchen är inte slutmålet. Alla ska få delta och utvecklas i den miljön.
 
SAVE THE DATE. Preliminära datum för höstens Upptaktsmöten till Stockholm Hockey Cup. Preliminärdatum, 19/9(äldre U16-U13+FA) och den 26/9(U12-U9+FB+FC). Inbjudan med tider och plats går ut till klubbarna i god tid innan dessa möten.
 
Serieindelningen för Hockeytvåan, Hockeytrean, J20 och J18 Elit är fastslagen av TK Region Öst. Övriga serier lottas när anmälningsläget är klart.
 
Det är ytterst angelägna frågor som belyses i Sportbladets serie som granskar ungdomsidrotten. Nu har turen kommit till Ishockeyn.
 
Tjänsten omfattar 50 % och innebär i huvudsak domartillsättning och service till föreningar och domarkåren i samarbete med vår domarkommitté och övriga kanslistab.
 
Igår blev Småkronorna världsmästare på hemmaplan genom seger mot Ryssland i en final som fick avgöras i förlängning.
 
Vid Stockholms Ishockeyförbunds årsmöte delas stipendiet Torsten Flygelholms minne ut till en ungdomsledare. Nu kan föreningarna nominera pristagare.
 

Sia-fonden är lanserad!

(2019-04-02 12:18)
 
Inom ramen för att skapa trygga idrottsmiljöer fortsätter Stockholms Ishockeyförbund att satsa på inspirerande och givande utbildningar för föräldrar.
 

Samsyn Stockholm

(2019-03-14 12:00)
Samsyn Stockholm är namnet på ett arbete över idrottsgränserna i vårt distrikt. Arbetet syftar till att enas om hur vi tillsammans ska möjliggöra en idrott som utgår från barnens bästa med hänsyn till varje enskild individs unika förutsättningar.
 
Den sista upplagan av Stålbucklan är över och det blev Sörmland som tog hem turneringssegern. I finalen var det fjolårsvinnarna Stockholm som stod för motståndet. Det var andra året i rad som Stockholms tjejer tog sig till hela vägen till finalen!
 
12

KONTAKT UNGDOM

Lars Hymander
Ungdomsansvarig
070-630 40 32
lars.hymander@sodertaljesk.se

Pelle Svensson
Utvecklingsansvarig
070-441 90 59
pelle.svensson@sodertaljesk.se

 GILLA OSS PÅ FACEBOOK

Postadress:
Södertälje SK - Ishockey
Box 26
15121 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0855420650
E-post: kansliet@sodertaljesk.se

Se all info

HUVUDSPONSORER

 

SISU