Hoppa till sidans innehåll

VÄLKOMMEN

21 NOV 2018 18:51
till team 04 Jocke Sköld......
  • Skapad: 21 NOV 2018 18:51

Södertälje SK tillsammans med team 04 har sedan tidigt denna säsong fört dialog med flera möjliga kompetenta resurser i syfte att bygga en tränarstab bestående av ett lämpligt antal personer. Dialogerna har rönt både motgångar och framgång och det är nu med stor glädje det kan meddelas att framgången har initialerna JS. Det har förts en dialog med Jocke specifikt sedan en tid tillbaka och det va i samband med diskussioner under genomförandet av tv-pucken som ”vi lyckades lura honom till oss”.  

Ni vet säkert det mesta om Jockes hockeyhistoria men om det skulle vara så att någon inte kommer ihåg kommer här en kort summering.

Jocke har själv varit aktiv spelare fram till elitserien. Tyvärr råkade han då ut för skadebesvär som gjorde att hockeyn tog nya vägar.

Senaste åren har Jocke tränat Södertälje SKs team 02 tom år u15.

Han är idag scout för Södertälje SKs j18 och har med det även en del fingrar med i Södertälje SKs hockeygymnasium.

Som tidigare har meddelats till spelarna i laget så kommer Jocke initialt att var med oss 2-3pass per vecka. Vi hoppas alla att Jocke kommer att trivas och inom kort komma att känna spelarna på ett sätt som gör att han själv känner samma engagemang och vilja till utveckling för laget som den övriga ledarstaben gör.

Jocke kommer att ha sitt absoluta fokus på att vara istränare för laget och tillsammans med JH driva en för laget utvecklande verksamhet. Han kommer inte att vara involverad i uttagningar etc.

För att känna sig välkommen till oss så tycker han att det är trevligt att i korridoren ”morsa på mamma och pappa” men det är också där som dialogen stoppar. Som sagt så är Jockes huvudfokus isträning för laget och den dialog som är nödvändig att ha runt ett lags träning etc går via övriga ledarstaben - i första hand JH.

Full fart framåt!

Skribent: Johan Ekengren
Epost: This is a mailto link

KONTAKT SSK-04

Huvudtränare:

Pelle Svensson

This is a mailto link

070-441 90 59

Lagledare:

Jenny Karlsson

070-525 13 55

Andreas Matthiesen

070-550 14 33

Rapportering av frånvaro:
Telefonsamtal till huvudtränare


 

LAGINFORMATION
Lagkonto: 

Swedbank
Clearingnummer:
8327-9
Kontonummer: 
694 024 473-1 GILLA OSS PÅ FACEBOOK

Postadress:
Södertälje SK - Ishockey
Box 26
15121 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0855420650
E-post: This is a mailto link

Se all info

HUVUDSPONSORER

 

SISU