Hoppa till sidans innehåll

Klubben


Södertörn Ryttarcenter Tävlingsklubb (SRT) är den klubb som våra tävlingsryttare rider för. Till skillnad från vanliga ridklubbar är SRT en renodlad tävlingsklubb med två huvudsakliga syften. Klubben skall främja medlemmarnas tävlande och arrangera tävlingar vid anläggningen.
 

Alla som håller på med ridsport vet att det är svårt, tidskrävande och kostsamt, men fantastiskt roligt. Klubben har som målsättning att:

- underlätta för medlemmarna att komma ut och tävla,
- ta tillvara egna ryttares ovärderliga erfarenheter,
- ge ekonomiskt stöd till våra tävlande medlemmar.

SRT arrangerar ett antal tävlingar varje år inom anläggningen.  En stor del av överskottet går tillbaka till medlemmarna i form av tävlingsbidrag, poäng-, licens- och allsvenskabidrag. Klubben arbetar också aktivt för att hitta sponsorer till tävlingarrangemangen och till våra tävlingsryttare.

SRT tävlar inom hoppning, fälttävlan och dressyr. Att bli medlem i SRT innebär att du ökar dina möjligheter att tävla framgångsrikt, oavsett nivå.

Funderar du på att börja tävla är det skönt och tryggt att åka tillsammans med andra från klubben som kan ge stöd och råd på tävlingarna. Är du rutinerad tävlingsryttare kanske du tar en plats i något av våra lag eller tävlar individuellt tillsammans med våra elitryttare. Oavsett vilket , är SRT den klubb som ger dig de bästa resurserna för att ditt tävlande skall bli så framgångsrikt som möjligt.

SRT kommer att hjälpa fram många duktiga tävlingsryttare framöver. Det vi klubbmedlemmar har gemensamt är intresset för hästar, ridsporten, kamratskapen och en klubb som arbetar för att skapa så bra förutsättningar som möjligt. Vill du bli en av oss, där klubbandan i kombination med tävlandet kan ge möjlighet till utveckling och framgång?

Uppdaterad: 16 OKT 2017 21:12

Facebook

GÅ MED I VÅR FACEBOOKGRUPP

Postadress:
Södertörn Ryttarcenter TK - Ridsport
Söderängstorp 107
14791 Grödinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info