Hoppa till sidans innehåll

Södertörns Klubbpris


Vi gratulerar Djursholms Ridklubb till segern i Södertörns Klubbpris 2013!

 

 

 

 

Är du trött på den dyra anmälningsavgiften till allsvenskan? Alla olika regler över laguppsättningar och kval? Att någon inte får plats i laget och tvingas stå utanför?

Då är Södertörns klubbpris något för er (och er andra såklart)! Det enda era tävlingsryttare behöver göra är att delta i Södertörn Ryttarcenters vanliga tävlingsklasser under året. Ingen anmälan för lag behövs och alla får vara med. Vid placeringar i våra hoppklasser samlar ryttarna på sig poäng i Södertörn Cup eller i Södertörn Ponny Cup. Vid vår sista tävling i november räknar vi ihop alla ryttares poäng och segrare utnämns i de två cuperna. Men vi kommer även rangordna vilken klubb som har högst poäng på fem ekipage, spelar ingen roll om det är ponny eller häst. Den vinnande klubben erhåller ett sponsorhinder från Hinderfixaren som får följa med klubben hem! Södertörn Cup 2013 kommer att innefatta klasser från 1m till 1.30m, och Södertörn Ponny Cup LC-MSV B, avdelning A. Läs mer på vår hemsida, där all info om cuperna finns! 

 

Och inte nog med att alla får vara med och att det inte är dyrare än en vanlig tävlingsdag - den bästa klubben vinner ett ursnyggt och komplett sponsorhinder från Hinderfixaren!
 

Poängtabell för Södertörn Cup & Södertörn Ponny Cup:

 

heltabell


Regler för Södertörns Klubbpris 2013:
-
Ekipagen plockar poäng i alla tävlingsklasser som anordnas av Södertörn Ryttarcenter TK under 2013.
-
Poäng för Södertörn Cup och Södertörn Ponny Cup 2013 har en egen poängtabell och det är den som gäller för Södertörn Klubbpris.
-
Ingen speciell eller separat anmälan behövs ske för att klubb ska delta i Södertörn Klubbpris. - Det är de fem ekipagen från varje klubb som har högst enskilda poäng som räknas.
-
Både ponny- och hästekipage räknas
-
Om en klubb har färre än fem ryttare med poäng, men ändå har högst poäng så räknas de ändå som segrare
-
Om det blir lika sammanlagda poäng för två klubbar, så räknas den sjätte ryttares poäng med. Om fortfarande lika – sjunde ryttarens poäng osv.
-
Vinnande klubb erhåller ett sponsorhinder från Hinderfixaren. Klubben i fråga står själva för transport av hindret efter segerutnämnande. 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:55 Skribent: Helen Säwenmyr

Facebook

GÅ MED I VÅR FACEBOOKGRUPP

Postadress:
Södertörn Ryttarcenter TK - Ridsport
Söderängstorp 107
14791 Grödinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info