Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsanläggningen


Vi anordnar våra tävlingar på Södertörn Ryttarcenter, som till vardags används som inackorderingsstall, tävlings- och avelsverksamhet och en mötespunkt för tävlingsintresserande människor. 

 

Södertörn Ryttarcenter har två ridhus, ett för tävlingsbanan och ett för framridnig. Tävlingsridhuset är måtten 23 x 60 med en ståläktare och tillhörande cafeteria. Framridningsridhuset är 25x62, och här råder fri framhoppning (se infoi flik). När vädret tillåter finns det framridningsmöjligheter på ridbanan vi kallar för "Sjövolten", då man har utsikt över Östersjön.

framridning

Underlaget i båda ridhusen är sand som alltid är nypreparerat inför tävlingar - vi djuparharvar både ridhusen samt sladdar och vattnar mycket noggrant. Mellan klasserna sladdas ridhusen, vid många starter har vi även sladdpauser mitt i klasserna.

 

Vår hinderpark är komplett och mycket exklusiv. Vår klubb har lagt ner åtskilliga timmar på att måla nya hinder och byggt olika dekorationer. Så hos oss på Södertörn får du en högklassig känsla inne på tävlingsbanan. 

 

Cafeterian serverar hemlagad mat som mättar bra under en tävlingsdag! Dagens rätt med tillhörande salladsbuffé, måltidsdricka och en stärkande kopp kaffe finns alltid! Det finns olika dagens rätt, klassikern spaghetti med köttfärssås brukar vara en favorit men även det vegetariska alternativet är poppis. I cafeterian finns det även gudomliga nybakade pajer och kladdkakor, samt lite godis och choklad. 

 

För sig som vill vara uppstallad här under våra meeting, finns det både inackorderingsmöjligheter din eller dina hästen! För hästen finns det två olika stall som det finns inackorderingsmöjlighet i. Spån finns att köpa, om du vill ha hjälp med fodringar så prata med stallpersonalen. Mer information om detta finns under den aktuella propositionen. 

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:54 Skribent: Cecilia Björk

Facebook

GÅ MED I VÅR FACEBOOKGRUPP

Postadress:
Södertörn Ryttarcenter TK - Ridsport
Söderängstorp 107
14791 Grödinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info