Hoppa till sidans innehåll

Pröva på discgolf tjejer!

05 APR 2013 22:11
Södertörns Frisbeeklubb inbjuder tillsammans med Svenska Frisbeesportförbundets tjejsatsning alla tjejer i Stockholmsområdet till en pröva-på-dag på Rudans Frisbeesportcenter i Handen, den 4 maj kl 13. Inga förkunskaper krävs. Vi bjuder på instruktion, enklare förtäring och en disc att kasta med. Du bjuder på dig själv och ditt intresse.
  • Skapad: 05 APR 2013 22:11

Putt - SM 2011

 

Introduktionsdag

Är du tjej och intresserad av att pröva på discgolf? Kanske har du spelat några gånger förut eller bara är nyfiken på sporten? Södertörns Frisbeeklubb inbjuder tillsammans med Svenska Frisbeesport-förbundets tjejsatsning alla tjejer i Stockholmsområdet till en pröva-på-dag på Rudans Frisbeesportcenter i Handen, den 4 maj kl 13. Inga förkunskaper krävs. Vi bjuder på instruktion, enklare förtäring och en disc att kasta med. Du bjuder på dig själv och ditt intresse. Du får också chansen att träffa andra tjejer på samma nivå som du själv.

 

Aktiviteter

Under introduktionsdagen kommer du att få lära dig hur sporten går till och några grundkast. Du kommer också få höra lite om vår klubb. Därefter får du tillsammans med de andra gå på en runda pargolf.

 

Hitta hit

Rudans frisbeesportcenter ligger 10 minuters gångväg från pendeltågsstationen i Handen. Gå av vid den södra utgången och gå västerut, i riktning mot sjöarna, in bland husen. Följ Rudanvägen, en grusväg, uppför backen ända tills du ser korgarna. Då är du framme. Se karta nedan. Banan börjar vid den blå markören.

Karta Rudans Frisbeesportcenter

Åker du bil kan du parkera vid Rudanvägen 43 (röd prick) och därifrån gå upp till banan.

 

Bra att ha med sig

Vi kommer att vara utomhus, vilket betyder att det är kläder efter väder som gäller. Bekväma skor är en fördel, eftersom vi kommer att stå och gå ett par timmar. Vi kommer att bjuda på korv med bröd, men vatten och någon enklare förtäring (exempelvis en banan eller chokladbit) är bra att ha med sig.

 

Anmälan och funderingar

Anmäl gärna ditt deltagande till This is a mailto link Det underlättar för oss i vår planering om du gör det. Du är också välkommen att höra av dig med frågor och funderingar, antingen via e-post eller via telefon, 0739-787872.

 

Välkommen till Rudans Frisbeesportcenter!

Skribent: Ann Lundberg

Våra samarbetspartners

 

 

 Sportsgear enfärg - klubb [Konvert]

 

Hallmans TLA logo

 

 

 

  

 

Frisbeegolfinstruktion

 

 

 

 

 

Postadress:
Södertörns FK - Frisbee
Sandkvist, Vallavägen 179
13641 Handen

Kontakt:
Tel: 087412485
E-post: jonas@sodertornsfk.c...

Se all info